Přejít k hlavnímu obsahu

Fighters Quild so staronovou Source sekciou

28. 6. 2010 | 21:28 Counter Strike: Source
V tíme Fighters Quild o.s. sa po mesiaci opäť objavila staronová sekcia na čele s Vaškom 'Smetysh' Smětákom a Danculom 'RkS.' Danišom.
Výchozí obrázek

Fighters Quild LogoV tíme Fighters Quild o.s. sa po mesiaci opäť objavila staronová sekcia na čele s Vaškom 'Smetysh' Smětákom a Danculom 'RkS.' Danišom. Táto sekcia sa vrátila do Fighters Quild po mesiace a môžete si prečítať krátky rozhovor s leadrom tímu Vaškem 'Smetysh' Smětákem:


Ahoj Smety, mohl by jsi nám něco říct o sobě?
Jmenuji se Vašek 'sS.' Směták, je mi 19 let a sem z Olomouce. CS:S hraji čtvrtým rokem a právě sem úspěšně vystudoval Střední školu (sláva) ;)

O gratuluji, dále by se chtěl zeptat na tvé koníčky.
No 12 tým rokem hraji njáko tako fotbal, nejprve na úrovni, dneska pro zábavu. Samozřejmě mezi koníčky patří CS:S a v minulosti taky WoWko. PC je tak celkově koníček, bez kterého si domácnost dnes už nedokážu představit.

Díváš se na Mistrovství ve fotbale a komu fandíš?
No jelikož, fotbal je opravdu moje největší závislost, tak samozřejmě MS sleduji, ale bez zvuku. Přijde mi řádně ujeté, že se hráči mezi sebou prakticky neslyší a za trenérem se musí běhat, aby jim řekl jak se věci mají. Škoda toho, že se hraje turnaj tam kde hraje. MS v Evropě by mělo zcela jistě úplně jiný náboj a jinou atmosféru. No a favorit? Podle prvních 2. kol ve skupinách to vypadá na Argentinu - hraji pěkný a učelný fotbal a hlavně dle mého momentálně nejlepší hráč světa L. Messi to potočí.

Další otázka už bude ohledne tvého teamu. Můžeš říct něco čtenářům o sekci CS:S?
Samozřejmě J.No jako tým spolu hrajeme njáký ten pátek. V podstatě sestava je pořád stejná až na pátého do party, který byl stále k nenalezení ( furt někdo jiný). Až včera po menším pokecu se k nám připojil dlouholetý hráč CS:S ka 'HraDa', za což mu děkuji a doufám, že vše bude klapat tak jak má. "HraĎův" příchod nás nakopl znovu po maturitách tým obnovit a začít prakticky od nuly.

Co by jste chtěli dokázat na scéně?
No přestože jsme kluci skromní, tak cíl je vždy výhra. Určitě je důležité se zúčastnit co nejvíce online turnajů a ladderů co CZ/SVK a zahraniční scéna nabízí. Jeden z MZH o prázdninách je povinnost a tam snad něco trefit? ( lol ) Každopádně výsledky nepřijdou bez tréninku a trpělivosti, takže největší cíl je spolu co nejdéle vydržet tak jak jsme a výsledky se zaručeně časem dostaví.:)

Děkuji ti za rozhovor a přejeme tobě a sekci hodně štěstí. Hlavně, ať jste u nás spokojeni. Cya
Já děkuji za celý tým vám (fighters-quild) za podmínky co našemu týmu nabízíte a doufám, že naše spolupráce bude co možná nejdelší a nejlepší ;) Peace by sS.

Fighters Quild CS:S Lineup:

{#Česká Republika} Vašek 'Smetysh' Směták
{#Slovenská Republika} Thomasko 'AsA' Priesol
{#Slovenská Republika} Peter 'pyr1tE_' Bulla
{#Česká Republika} Filip 'voodooA' Kraus
{#Česká Republika} Tomáš 'HraDa' Hradiský

{#Slovenská Republika} Danculo 'RkS.' Daniš (manažér)