Přejít k hlavnímu obsahu

ESWC 2010: Natus Vincere vítězí

4. 7. 2010 | 20:49 Counter Strike 1.6
Tým Natus Vincere dokonal svou úspěšnou cestu play off na turnaji Electronic Sports World Cup 2010.Radující se Natus Vincere (foto: HLTV.org)
Výchozí obrázek

Tým Natus Vincere dokonal svou úspěšnou cestu play off na turnaji Electronic Sports World Cup 2010.


Radující se Natus Vincere (foto: HLTV.org)

Natus Vincere si svou cestu turnajem opravdu protrpěli, neboť po špatných výkonech ve skupinové fázi, asi jen málo hráčů tipovalo, že by se ukrajinský tým mohl stát celkovým vítězem. Znovuzrození, které začalo v prvním kole play off proti švédským fnatic, museli protrpět i dánští Mortal Team Work, velcí favorité turnaje. Bohužel na skvělého Yegora "markeloff" Markelova, který opět kouzlil se svým AWP neměla ani dánská hvězda Christoffer "Sunde" Sunde.

Ve finále pak Na´Vi narazili na SK Gaming, kteří na cestě za titulem porazili lehce brazilské FireGamers a polské Frag eXecutors. Bylo vidět, že změna tactic leadera týmu prospěla, což bylo vidět i na de_dust2, kde SK nad Natus Vincere vyhráli.

Skvěle rozehranou taktickou partii ovšem SK neudrželi a de_train aimově přehráli především Natus, kteří své soupeře totálně rozebrali. Šok, který švédští hráči utrpěli, jako by se přesunul i na třetí rozhodující mapu, kde ukrajinský tým vedl už 13-2 v polovině zápasu. Konečných 16-X pak bylo vysvobozením z tohoto hrozného Na´Vi teroru.

Konečné pořadí ESWC 2010

1. místo {#Ukrajina} Natus Vincere 36.000$
2. místo {#Švédsko} SK Gaming 18.000$
3. místo {#Dánsko} Mortal Team Work 9.000$

Zdroj: HLTV
Štítky: ESWC 2010