Přejít k hlavnímu obsahu

Online-Kingdom ztrácí svou sekci

7. 7. 2010 | 15:50 Counter Strike 1.6
Organizace Online-Kingdom oznámila, že její stávající CS 1.6 sekce odchází.Norský tým se měl již brzy začít připravovat na cestu do Španělska, kde se norská sestava měla ucházet o titul vítězů GameGune. K týmu se kvůli této akci přidal i švédský hráč Daniel "rape" Börzsönyi, který měl zvýšit šanci na vítězství.
Výchozí obrázek

Organizace Online-Kingdom oznámila, že její stávající CS 1.6 sekce odchází.

Norský tým se měl již brzy začít připravovat na cestu do Španělska, kde se norská sestava měla ucházet o titul vítězů GameGune. K týmu se kvůli této akci přidal i švédský hráč Daniel "rape" Börzsönyi, který měl zvýšit šanci na vítězství.

Bohužel se od týmu odloučil jeho hlavní hvězda a kapitán, Kristian "KORN" Hokland, který se rozhodl, že nebude ztrácet čas trénováním na akci. "Je to hlavně především moje chyba, že se tým rozpustil. Nemám ke hraní motivaci a nechtěl jsem proflákat léto u PC na bootcampu," prozradil nyní již bývalý kapitán Online-Kingdom. Zároveň dodal, že "Kluci se tedy rozhodli, že beze mě do Španělska nepojedou a rozhodli se to tedy ukončit. Já sám se vrátím ke hraní možná už na podzim, ale to ještě přesně nevím."

Bývalá sestava Online-Kingdom

{#Norsko} Anders "bJERKE" Bjerke
{#Norsko} Amund "arch" Hansen
{#Norsko} Kristian "KORN" Hokland
{#Norsko} Christopher "thundR" Bauge
{#Švédsko} Daniel "rape" Börzsönyii

Zdroj: HLTV
Štítky: Online Kingdom