Přejít k hlavnímu obsahu

Rozpadnou se Meet Your Makers?

8. 7. 2010 | 00:19 Counter Strike 1.6
Bouřlivý a hodně komentovaný přestup okolo dvou švédských sestav organizací H2k Gaming a Meet Your Makers se zde napovídalo mnoho. Zatímco první sestavě se daří, ta druhá se nejspíše rozpadne.Bude se BARBARR stěhovat opět k H2k Gaming? (foto: hltv.org)
Výchozí obrázek

Bouřlivý a hodně komentovaný přestup okolo dvou švédských sestav organizací H2k Gaming a Meet Your Makers se zde napovídalo mnoho. Zatímco první sestavě se daří, ta druhá se nejspíše rozpadne.


Bude se BARBARR stěhovat opět k H2k Gaming? (foto: hltv.org)

Dle bulvárního a hodně populárního švédského portálu rakaka.se, se stávající CS 1.6 sestava týmu Meet Your Makers v příštích dnech hodlá skončit. Hodně komentovaný přestup Andrease "moddii" Fridha a Andrého" BARBARR" Möllera však asi bere za své, neboť se sice hráčům podařilo skončit na letním DreamHacku na třetím místě, čímž obhájili top3 ze zimy, přesto se schyluje k rozpuštění.

Stávající sestava Meet Your Makers

{#Bosna a Hercegovina} Faruk "pita" Pita
{#Švédsko} Marcus "Delpan" Larsson
{#Švédsko} Marcus "zet" Sundström
{#Švédsko} Andre "BARBARR" Möller
{#Švédsko} Andreas "moddi" Fridh

Zdroj blízký bulvárnímu rakaka.se prozradil, že hráči by měli jít vlastní cestou, je tedy možné, že mladé hráče (pita-delpan-barbarr) převezmou přední švédské týmy. SK Gaming ovšem po změně tactic leadera vypadají ve skvělé formě, to spíš by se změna mohla týkat týmu fnatic, kteří ze dvou předních akcí (DreamHack-ESWC) odešli poraženi už ve čtvrtfinále.

Zdroj: rakaka
Štítky: Meet Your Makers