Přejít k hlavnímu obsahu

ESL Gather - Admini vs hráči

9. 7. 2010 | 14:19 Counter Strike 1.6
Prázdniny jsou v plném proudu, proto je pravý čas zorganizovat první Gather v České sekci ESL, takový, který tu ještě nebyl. Jsem potěšen, představit vám první Gather ve stylu Admini vs. Hráči ! Ano čtete dobře, můžete vyzvat ESL Adminy CS 1.6 a zahrát si proti nim !V tuto chvíli nevíme, jestli vytvoříme jeden nebo dva Gathery. To záleží pouze na Vás. Pro účast nemusíte udělat nic, pouze být připraven na této stránce v sobotu, 10. Července v 19.00 !
Výchozí obrázek
Prázdniny jsou v plném proudu, proto je pravý čas zorganizovat první Gather v České sekci ESL, takový, který tu ještě nebyl.
Jsem potěšen, představit vám první Gather ve stylu Admini vs. Hráči ! Ano čtete dobře, můžete vyzvat ESL Adminy CS 1.6 a zahrát si proti nim !

V tuto chvíli nevíme, jestli vytvoříme jeden nebo dva Gathery. To záleží pouze na Vás. Pro účast nemusíte udělat nic, pouze být připraven na této stránce v sobotu, 10. Července v 19.00 !


Pokud budete chtít přímý link na Gather co nejdříve to bude možné (ano, bude zde pouze 5 slotů pro nejrychlejší) přijďte na IRC channel  #esl.cz.

Sestava adminů

{#Francie} Rémi "FuRaX" Kilinc
{#Česká Republika} David "xetjeh" Bárta
{#Česká Republika} Petr "ptex" Tomášek
{#Česká Republika} Jakub "vief" Kutý
{#Česká Republika} Jakub "kubis" Sommer

Zdroj: ESL