Přejít k hlavnímu obsahu

fnatic propouští threata

11. 7. 2010 | 16:36 Counter Strike 1.6
Organizace fnatic propouští ze svých řad Bjorna "threat" Perse, který dle oficiálního vyjádření řádně nezapadl do sestavy.Poslední akce v barvách fnaticMSI, francouzské ESWC se stalo threatovi osudným (foto: hltv.org)
Výchozí obrázek
Organizace fnatic propouští ze svých řad Bjorna "threat" Perse, který dle oficiálního vyjádření řádně nezapadl do sestavy.


Poslední akce v barvách fnaticMSI, francouzské ESWC se stalo threatovi osudným (foto: hltv.org)

Talentovaný švédský hráč přišel k fnatic na konci loňského roku poté, co tým opustil Rasmus "GuX" Ståhl. V barvách fnatic se mu podařilo získat triumf na World eSports Masters 2009 a Arbalet Cup Europe, bohužel se týmu nepodařilo vyhrát čtvrtý ročník Intel Extreme Masters.
 
Na posledních dvou turnajích (DreamHack a ESWC) fnatic dokonce prohráli už ve čtvrtfinále a musela tedy přijít razantní změna, na kterou bohužel doplácí Bjorn. Manažeři týmu o jednom z nejtalentovanějším hráči řekli, "Je to stoprocentní profesionál a vždy se soustředil jen a jen na výkon. Bohužel je CS byznys a k tomu je potřeba vyhrávat. Bjorn bohužel do týmu nesedl tak, jak jsme očekávali, proto musela přijít změna. Musíme ale konstatovat, že kamkoliv v budoucnu přijde, najde si své místo a uplatnění."
 
Harley "dsn" Orwall se k propuštění hráče vyjádřil následovně, "Dnešním dnem se rozcházíme s Bjornem "threat" Persem. Náše výsledky z poslední doby nebyly takové, jaké jsme si představovali. To samé se týká i herního stylu, proto jsme si řekli, že potřebujeme změnu, abychom udrželi tým čerstvý a namotivovaný do příštích akcí. Chtěli bychom Bjornovi popřát hodně štěstí do budoucna a poděkovat mu za čas, který s námi jako kamarád a spoluhráč strávil."

Sestava fnatic tak vypadá následovně

{#Švédsko} Patrik "f0rest" Lindberg
{#Švédsko} Patrik "cArn" Sattermon
{#Švédsko} Harley "dsn" Orwall
{#Švédsko} Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
 
Už dlouho se spekuluje o tom, že se k týmu přidá člen švédské reprezentace, Marcus "Delpan" Larsson, který se před pár dny rozloučil s organizací Meet Your Makers. Pokud se tak stane, mají fnatic jen pár dní na to, aby se řádně připravili na největší akci letošního léta, Arbalet Cup Dallas.
Zdroj: fnatic
Štítky: fnatic