Přejít k hlavnímu obsahu

Seznam týmů pro Arbalet Dallas zveřejněn

12. 7. 2010 | 15:59 Counter Strike 1.6
Víkendový Arbalet Cup Dallas už začíná mít správný tvar. Dnes byl zveřejněn seznam šestadvaceti týmů, kteří se této jedinečné akce zúčastní.mTw - Jedni z favoritů na vítězství Arbalet Cup Dallas (foto: hltv.org)
Výchozí obrázek

Víkendový Arbalet Cup Dallas už začíná mít správný tvar. Dnes byl zveřejněn seznam šestadvaceti týmů, kteří se této jedinečné akce zúčastní.


mTw - Jedni z favoritů na vítězství Arbalet Cup Dallas (foto: hltv.org)

Doposud americký Arbalet Cup skrýval háv tajemna, neboť se moc nevědělo, koho všechno můžeme na texaské půdě očekávat. Kromě dvaceti týmu z domácí scény přijede přes moře jen pět evropských celků.

Účastníci Arbalet Cup Dallas

{#Švédsko} SK Gaming{#Dánsko} mTw{#Německo} mousesports{#Švédsko} H2k Gaming
{#Norsko} Oslo Lions{#Spojené státy americké} compLexity{#Spojené státy americké} Evil Geniuses{#Spojené státy americké} Loaded
{#Spojené státy americké} Finesse{#Spojené státy americké} Akta{#Spojené státy americké} weTake{#Spojené státy americké} Team34
{#Spojené státy americké} Team to Beat{#Kanada} Area 51{#Spojené státy americké} The Dons{#Spojené státy americké} Max
{#Spojené státy americké} Vicious Gaming{#Spojené státy americké} Exult{#Spojené státy americké} Underestimated{#Spojené státy americké} Yadilla
{#Spojené státy americké} Animus{#Spojené státy americké} Cyber Revolution{#Spojené státy americké} TAU{#Spojené státy americké} Backfire
{#Spojené státy americké} ne plus ultra{#Spojené státy americké} Admission  

Do Ameriky ale prý podle posledních informací mají dojet ještě vítězové ESWC, Natus Vincere, kteří společně s People in Game, francouzskými BURNING! a dánskými CHEAP TIMES vyřizují poslední formality.

Jistě se divíte, jakto že na turnaj nejedou takové týmy jako fnatic, Frag eXecutors nebo WeMade FOX. Vězte, že fnatic se bohužel v době konání akce musí zúčastnit PR akce, kterou každoročně organizace pořádá. Frag eXecutors doplatili na to, že Jakub "kuben" Gurczyński ztratil během ESWC pas a WeMade FOX dali přednost domácí WCG kvalifikaci. Týmy jako Meet Your Makers, Playzone nebo Mojawi Gaming se bohužel museli rozloučit se svými hráči v nedávných dnech, rusko-ukrajinsko-kazachští UNiTED mají problémy s visa kartou a třeba brazilští FireGamers mají mimoherní problémy.

Arbalet Cup Dallas se uskuteční ve dnech 16.-18. července a celkové prizemoney se vyšplahalo do výše 80.000$, vítěz si přitom odnese rovných 25.000$.

Zdroj: HLTV
Štítky: Arbalet Cup