Přejít k hlavnímu obsahu

Quietus Day - Vývoj turnaje

13. 7. 2010 | 22:06 Counter Strike 1.6
Bohužel se dnes odhlásil jeden tým z nadcházející akce Quietus Day 2010. I přesto doufáme, že vás neodrazujeme a tim spíše lákáme.Včera jsme vás informovali o devatenácti celcích, kteří se prozatím přihlásili na letní Quietus Day 2010. Dnes musíme ale informovat, že se odhlásil tým GunRunners. Vinu především pokládáme sobě a doufáme, že se víc týmů přihlásí, aby mohl turnaj nabrat seriózního rozměru.
Výchozí obrázek

Bohužel se dnes odhlásil jeden tým z nadcházející akce Quietus Day 2010. I přesto doufáme, že vás neodrazujeme a tim spíše lákáme.

Včera jsme vás informovali o devatenácti celcích, kteří se prozatím přihlásili na letní Quietus Day 2010. Dnes musíme ale informovat, že se odhlásil tým GunRunners. Vinu především pokládáme sobě a doufáme, že se víc týmů přihlásí, aby mohl turnaj nabrat seriózního rozměru.

Prozatím vytváříme turnajový systém, který na web vytváří fiktivní skupiny, neděste se tedy, když uvidíte svůj tým na hlavní stránce Quietus Day prohrát s laciným mixem. Ještě dnes bude turnajový systém vypnut a skupiny, které se tak vytvořily, zmizí.

Doufáme, že se brzy přihlásí další odvážlivci, čímž by se zvýšilo i prizemoney našeho hlavního turnaje!

Zdroj: Q-D
Štítky: Quietus Day 2010