Přejít k hlavnímu obsahu

Vrací se Samsung Euro Championship

14. 7. 2010 | 00:24 Counter Strike 1.6
Po roce se mezi akce letošního roku vrací i známý Samsung Euro Championship, který bude hostit německý festival IFA.fnatic 2008 - Vítězové posledního SEC, Archi, ins, cArn (foto:hltv.org)
Výchozí obrázek

Po roce se mezi akce letošního roku vrací i známý Samsung Euro Championship, který bude hostit německý festival IFA.


fnatic 2008 - Vítězové posledního SEC, Archi, ins, cArn (foto:hltv.org)

Rok 2009 byl známý především rušením akcí, na které bohužel dolehla finanční krize. Bohužel Samsung Euro Championship byl jedním z mála takových a po turnaji v roce 2008 se nenašlo pokračovatele. Organizátoři SEC oznámili, že letos se vše vrací do zajetých kolejí a můžeme se těšit na nový ročník jednoho z nejlépe obsazených turnajů roku.

Posledními vítězi a obhájci titulu jsou hráči organizace fnatic, když ještě v sestavě s Oskarem "ins" Holmem a Oscarem "Archi" Torgersenem porazili v grand finále polskou sestavu Meet Your Makers, dnes známou jako Frag eXecutors.

Nový ročník zamíří opět do Německa, ten poslední se konal na CeBit-u, tentokrát ovšem do Mezinárodního Kongresového Centra a bude součástí exhibice IFA v Berlíně. Stanoveným datem jsou první dny v září, přesněji třetího až pátého.

Akce se zaměří hned na šest titulů a vedle Counter Strike 1.6 nás čekají zápasy ve FIFA10, bitvy ve Warcraftu 3:TFT, závody v TrackManii a mobilním Asphalt 5 a hudební bitvy v Guitar Hero 5.

Celková peněžní dotace se vyhoupla na sedmdesát tisíc dollarů, čímž se zajisté zařazuje mezi největší akce letošního roku.