Přejít k hlavnímu obsahu

fnaticPLAY BEAT IT - H2k Gaming vítězí

13. 7. 2010 | 22:05 Counter Strike 1.6
Už zítra začne online finále fnatic PLAY turnaje, který vítězi zaručí cestu do Pekingu. UPDATE 14.7.'10 23:30 - H2k Gaming vítězí v turnaji fnaticPLAY a vyhrávají tak cestu do Pekingu.UDPATE 14.7.'10 00:50 - Švédští H2k Gaming poráží Frag eXecutors a zahrají si zítra o celkový triumf v fnaticPLAY BEAT IT.UPDATE 14.7.'10 00:00 - Dánští Mortal Team Work postoupili do finále a zítra si zahrají o cestu do Pekingu! Ve druhém zápase mezi Frag eXecutors a H2k Gaming právě začíná třetí mapa.
Výchozí obrázek
Už zítra začne online finále fnatic PLAY turnaje, který vítězi zaručí cestu do Pekingu.
 
UPDATE 14.7.'10 23:30 - H2k Gaming vítězí v turnaji fnaticPLAY a vyhrávají tak cestu do Pekingu.
UDPATE 14.7.'10 00:50 - Švédští H2k Gaming poráží Frag eXecutors a zahrají si zítra o celkový triumf v fnaticPLAY BEAT IT.
UPDATE 14.7.'10 00:00 -
Dánští Mortal Team Work postoupili do finále a zítra si zahrají o cestu do Pekingu! Ve druhém zápase mezi Frag eXecutors a H2k Gaming právě začíná třetí mapa.
UPDATE 13.7.'10 21:56 - Před námi je semifinále ve kterém se utkají Mortal Team Work proti u.s.b. (UNiTED) a Frag eXecutors s H2k Gaming/Cheap Times!
UPDATE 13.7.'10 0:33 -  Za námi jsou první dvě kola a známe finálovou osmičku. Už zítra v 19:00 začne třetí kolo, na nějž si už můžete vsadit!
UPDATE 12.7.'10 18:00 - Už za hodinu začnou napínavé boje v prvním kole fnaticPLAY BEAT IT! finals. Máme pro vás připravené sázky, tudíž se neostýchejte a navyšte si svoje kreditní konto.

 

PLAYOFF PAVOUK - ...
3. koloSemifináleFináleVítěz
mapamapamapa 
 
{#Francie} Fair Frag
0     
  {#Dánsko} mTw2   
{#Dánsko} mTw2     
    {#Dánsko} mTw0 
{#Ruská federace} UNiTED2     
  {#Ruská federace} UNiTED0   
{#Francie} BURNING!0     
      {#Švédsko} H2k Gaming
{#Dánsko} CheapTimes!1    Vítěz
  {#Švédsko} H2k Gaming
2   
{#Švédsko} H2k Gaming
2     
    {#Švédsko} H2k Gaming2 
{#Švédsko} PlayZone.se0     
  {#Polsko} Frag eXecutors
1   
{#Polsko} Frag eXecutors
2     
 

 

Celkem šestnáct týmů se dostalo do finálové části tohoto prestižního turnaje skrz online kvalifikaci, kde své štěstí zkusili i dva české týmy FROZENRIDERS a Represents Gaming. Těchto šestnáct postupujících se připojí k další šestnáctce týmů, kteří dostali pozvánku od samotných organizátorů turnaje.
 
Turnaj se bude hrát ve stylu jednoduchého pavouka, hraným na jednu mapu. Teprve semifinále a finále této kvalifikace se bude hrát na tři mapy. První a druhé kolo turnaje (BO32, BO16) se bude hrát zítra od 19:00, resp. od 20:30, třetí a čtvrté (BO8 BO4) pozítří ve stejný čas a grandfinále se bude hrát ve středu od devíti hodin večer.

Kvalifikované týmy

{#Francie} BURNING!{#Dánsko} Cheap Times!
{#Polsko} PGS{#Německo} Frankfurt 69ers
{#Francie} prodigy-esc{#Švédsko} Agaton
{#Ruská federace} WW{#Německo} extravaganza
{#Francie} mythiX{#Francie} D4 Gaming
{#Švédsko} DWTR{#Dánsko} OSLF.dk
{#Estonsko} DICKHOUSE{#Dánsko} dakarma
{#Litva} i-Ney Gaming{#Dánsko} fluenkerne

Pozvané týmy

{#Švédsko} H2k Gaming{#Polsko} Frag eXecutors
{#Německo} n!faculty{#Německo} Team Alternate
{#Francie} Against All Authority{#Velká británie} Team Dignitas
{#Finsko} Playzone.fi{#Švédsko} Playzone.se
{#Francie} FairFrag{#Dánsko} Mortal Team Work
 
Prozatím nevíme, jak to bude s celkem Playzone.fi, kteří se včera bohužel museli rozpadnout. V sestavě ale nalezneme opravdu skvělá jména, neboť po bok dua Freon-BASiC se připojila další finská hvězda, Samu "plastE" Aalto.
 
Zbylých šest jmen organizátoři turnaje oznámí snad už během dneška, ale předem můžeme říct, že se na turnaj chystají i ruští forZe, kteří už jsou registrovaní.
Zdroj: fnatic
Štítky: fnatic play, fnatic