Přejít k hlavnímu obsahu

Virtual World po dlouhé době s novou sestavou?

17. 7. 2010 | 19:55 Counter Strike 1.6
Jedna z nejstarších organizací a jedna z nejvíce úspěšných v česko-slovenských vodách, tým Virtual World, se po delší době vrací ke hře Counter Strike 1.6 a přijímá novou sestavu.Většina týmů si od dob NecroRaisers Akademie vytváří tzv. "akademický čas", ve kterém zkouší, zda-li se nová sestava osvědčí na online turnajích. Pokud se sestavě zadaří, má pak možnost hrát a plnohodnotně nosit jméno daného týmu.
Výchozí obrázek

Jedna z nejstarších organizací a jedna z nejvíce úspěšných v česko-slovenských vodách, tým Virtual World, se po delší době vrací ke hře Counter Strike 1.6 a přijímá novou sestavu.

Většina týmů si od dob NecroRaisers Akademie vytváří tzv. "akademický čas", ve kterém zkouší, zda-li se nová sestava osvědčí na online turnajích. Pokud se sestavě zadaří, má pak možnost hrát a plnohodnotně nosit jméno daného týmu.

Nová sestava Virtual World je prozatím pospolu pouhý měsíc, ale už nyní prý splňuje většinu "profesionálních" preferencí, které tým vyžaduje. Tým se pravidelně účastní turnajů na našem portálu a do budoucna by se chtěl začlenit i mezi elitu v české sekci Electronic Sports League.

"Tým bohužel nestihl akci Quietus Day, ale těší se na další Mezihernový turnaj," prozradilo vedení na stránkách klanu.

Kapitán týmu, Marek "electric" Kujawa se k přechodu pod tým Virtual World vyjádřil následovně, "Jsme velice šťastní, že nás pod svá křídla vzal tak skvělý klan jako je Virtual World. Doufáme, že spokojenost bude oboustranná. Dle mého názoru jsme poskládali skvělý tým ze starších, respektive zkušenějších a také bojovných hráčů, kteří se navzájem krásně doplňují. Doufáme, že nás štěstí bude provázet dal a na CS scéně o nás bude hodně slyšet a dodatek: serg1 je bůh."

Sestava Virtual World

{#Česká Republika} Marek "electric" Kujawa - kapitán
{#Česká Republika} Patrik "Jesusak" Vaněk
{#Česká Republika} Vlastimil "uranek" Kubiš
{#Česká Republika} Pavel "serg1" Kicul - zástupce kapitána
{#Česká Republika} Jakub "NAME_" Nedbal - náhradník

V sestavě je zmíněno i jméno Michala "HarryBo" Koldinského, který je ovšem v sestavě na stránkách webu nahrazen Patrikem "Badler" Novákem. Že by za to mohl i BAN, který má Michal na ESL?

Virtual World ovšem nezanevřel ani nad dívčí sekcí, poté co v minulosti v týmu působili dívky známější nyní pod tagem eSuba.ladies, se k organizaci přidává nová trojice hráček, že by další "hlavostrojky"?

Virtual World.Ladies

{#Česká Republika} Aneta "Anetka" Havlíková - kapitánka
{#Česká Republika} Nikola "Niki" Havlíková
{#Česká Republika} Jitka "Judy" Sýkorová

Kapitánka dívek se k tomuto rozhodnutí vyjádřila takto, "Potom co mě vedení Virtual Worldu oslovilo s nabídkou, kterou opravdu nešlo odmítnout se mi s podporou od týmu podařilo složit prozatím pouze trojici dívek, ale vyhlídnuté přírůstky již máme a pevně věřím, že i když zatím oproti našim sokyním ze scény pouze slepě běháme po serverech, tak nemilosrdným tréninkem se třeba i někam dostaneme. Komunikace s klanem je na jedničku a podporu máme pohádkovou, takže o motivaci není nouze. Snad vše půjde jak si přejeme a doufám, že Vás nezklameme."

Portál PLAYzone.cz přeje oběma sekcím hodně štěstí!

Štítky: České teamy