Přejít k hlavnímu obsahu

Fighters Quild report z LAN

17. 7. 2010 | 20:41 Counter Strike 1.6
Tisková zpráva - Team Fighters Quild společně s DCJC má za sebou první prázdninovou akci. Která se odehrála v Kostelci u Jičína. Místní sál prý dle očekávání zaplnili. Není se co divit, kdo by odmítl sud piva přímo na sále a k tomu doprovodné turnaje jako je například paintball.Hned v pátek po příjezdu se začínalo pařit. Asi nejhranější hra zde byla BF2 došlo také na COD2 nebo si tipci zajezdili závody. První den se ani spát nešlo. Přímo na sále byl sud piva a o jídlo také nouze nebyla.
Výchozí obrázek

Tisková zpráva - Team Fighters Quild společně s DCJC má za sebou první prázdninovou akci. Která se odehrála v Kostelci u Jičína. Místní sál prý dle očekávání zaplnili. Není se co divit, kdo by odmítl sud piva přímo na sále a k tomu doprovodné turnaje jako je například paintball.

Hned v pátek po příjezdu se začínalo pařit. Asi nejhranější hra zde byla BF2 došlo také na COD2 nebo si tipci zajezdili závody. První den se ani spát nešlo. Přímo na sále byl sud piva a o jídlo také nouze nebyla.
Další den se zas jak jinak pařilo. Kdo měl zájem šel do turnaje v paintballu. Nakonec se utvořili 4 teamy po čtyřech. Kteří se utkali o šampaňské a hlavní cenou jak jinak soudek piva ?. Po běhání s helmou a vestou se dalo vykoupat v místním rybníku.

Večer něco kolem jedenácté hodiny se vyhlásili vítězové a přešlo se k tombole, která byla plná cen. Takže si každý něco odnesl. Ceny v tombole byli v hodnotě několik tisíc korun.

A pak se přešlo jak jinak na paření… Nejednalo se o lan na kterou přijedete a pokud dostanete Esubu tak jedete domů. Nikdo nebyl vítězem nebo poraženým ale všichni si pořádně zapařili a když už toho měli dost tak mohli na fotbal do promítací místnosti nebo se jít vykoupat. Prostě víkendová lanka jak se patří.

A pak poslední den už moc sil nezbylo. Každý už to zalomil buď u PC, v autě, nebo pod stolem.

Takto asi v krátkosti o další Fighters Quild lan. Prý se na podobnou akorát s mnohem nabitějším programem můžeme těšit už na konci prázdnin !!!

 


Chcete se také stát našimi partnery?

Využijte i vy naší nabídky partnerské spolupráce realizovanou prostředníctvím Okénka slávy. Nově jsme také připravili souhrnnou stránku, kterou jsme umístili přehledně přímo do hlavního webu – můžete se tak podívat na úplně všechny Partnerské weby PLAYzone.cz.

Zdroj: F-Q
Štítky: České teamy