Přejít k hlavnímu obsahu

Arbalet Dallas: Evropské celky míří dál

17. 7. 2010 | 22:35 Counter Strike 1.6
V americkém Dallasu právě skončili první dvě skupiny, druhé fáze turnaje Arbalet Cup Dallas. Na jejím konci se s turnajem loučí hned dva evropské celky.Mousesports na prvním místěJedni z velkých favoritů na celkové prvenství, němečtí mousesports, po dvou vítězstvích končí na prvním místě ve skupině, když získali dohromady 32 vyhraných kol.
Výchozí obrázek

V americkém Dallasu právě skončili první dvě skupiny, druhé fáze turnaje Arbalet Cup Dallas. Na jejím konci se s turnajem loučí hned dva evropské celky.

Mousesports na prvním místě

Jedni z velkých favoritů na celkové prvenství, němečtí mousesports, po dvou vítězstvích končí na prvním místě ve skupině, když získali dohromady 32 vyhraných kol.


n0thing se raduje z vítězství nad mousesports (foto: hltv.org)

Americké celky iDemise a Evil Geniuses se o jedno místo, které zaručí cestu do play off, budou muset ještě poprat. Zápas se odehraje až po odehrání dnešních skupin, tedy zítra večer, před play off.

Lions bez bodu, mTw na prvním místě

Skupina B, kterou jsme vyhlásili za skupinu smrti, nakonec vyhrál dánský celek Mortal Team Work, kteří v napjatém zápase o první místo porazili SK Gaming 16-14.

Oslo Lions bohužel skončili na posledním místě bez bodu, a to když prohráli 14-16 i s americkými Finesse. Dále tedy postupují Mortal Team Work a SK Gaming, už nyní si můžete vsadit na další dvě skupiny, ve kterých do druhé fáze turnaje vstoupili hráči Natus Vincere a H2k Gaming.

Zdroj: HLTV