Přejít k hlavnímu obsahu

Arbalet Cup Dallas: coL a Loaded končí

18. 7. 2010 | 03:00 Counter Strike 1.6
Dnešní druhá část Arbalet Cup Dallas je plně za námi a my už brzy budeme znát osmičku týmů, kteří si to zítra rozdají v play off.Natus Vincere těsně postupujíDruhá část skupin, přesněji zápasy skupin C a D, odstartoval zápas mezi Natus Vincere a TAU. Ukrajinský celek svého protivníka vyprovodil ze scény výhrou 25-5, avšak ledová sprcha měla zasáhnout favorita na celkový triumf až za chvíli.
Výchozí obrázek

Dnešní druhá část Arbalet Cup Dallas je plně za námi a my už brzy budeme znát osmičku týmů, kteří si to zítra rozdají v play off.

Natus Vincere těsně postupují

Druhá část skupin, přesněji zápasy skupin C a D, odstartoval zápas mezi Natus Vincere a TAU. Ukrajinský celek svého protivníka vyprovodil ze scény výhrou 25-5, avšak ledová sprcha měla zasáhnout favorita na celkový triumf až za chvíli.


Natus Vincere opět málem nepostoupili do play off (foto:hltv.org)

Nejspíš nějaký francouzský komplex zažívá v poslední době nejlepší tým světa, Natus Vincere. Ti na ESWC ve druhých skupinách prohráli s týmem Fair Frag 13-17 a málem ani nepostoupili do play off. I nyní, se ve druhé části o překvapení postarali Francouzi, respektive tým Burning!, který stejným výsledkem porazili Natus Vincere i dnes.

V souboji o druhé postupové místo tak musel rozhodnout třetí skupinový zápas, kde ukrajinští vládci narazili na americké compLexity. Výhrou v prvním kole konečně naskočil motor, na který jsme v poslední době zvyklí. Konečných 19-11 pro NaVi utvrdilo postup tohoto týmu mezi nejlepších osm a uchovalo nám tak šanci na další možné brilantní tahy v podání nejlepších hráčů současnosti.

H2k na prvním, "Podceňovaní" na druhém

V poslední skupině se opět dařilo švédským H2k Gaming, kteří tak potvrzují, že mají brilantní formu. Vítězství nad americkými yadlla a Underestimated je posunula do čela, remíza s kvalitním celkem Loaded jim nakonec přinesla sedmý bod, který jim zaručil první místo ve skupině.

Underestimated, kteří mají ve svém středu bývalou americkou hvězdu Ronalda "Rambo" Kima, se po výhře nad Loaded posunuli na druhou příčku a dokázali, že staré železo nerezaví tak rychle, jak by se zdálo. Promluví tento tým, ve kterém se nachází i duo Mason "mason" Dickens a David "zid" Chin, do osudu zítřejšího play off?

Od 3:00 se hraje rozhodující zápas mezi Evil Geniuses a iDemise, který rozhodne o postupu jednoho z týmů do play off. Zápas můžete sledovat na HLTV - hltv1.verygames.net:27050

Zdroj: HLTV