Přejít k hlavnímu obsahu

Arbalet Cup Dallas: Play-off je tu

18. 7. 2010 | 03:19 Counter Strike 1.6
A konečně tu máme play off jedné z největších letních akcí tohoto roku. Arbalet Cup Dallas plynule přešel ze druhých skupin do play off ve kterém uvidíme opravdu skvělé zápasy.ČtvrtfináleFrancouzští Burning! si musejí na svého soupeře počkat, neboť se dohrává zápas mezi Evil Geniuses a iDemise. Jen jeden z této dvojice bude mít možnost a šanci postoupit mezi elitních osm celků a trhnout tak nějaké peníze.
Výchozí obrázek

A konečně tu máme play off jedné z největších letních akcí tohoto roku. Arbalet Cup Dallas plynule přešel ze druhých skupin do play off ve kterém uvidíme opravdu skvělé zápasy.

Čtvrtfinále

Francouzští Burning! si musejí na svého soupeře počkat, neboť se dohrává zápas mezi Evil Geniuses a iDemise. Jen jeden z této dvojice bude mít možnost a šanci postoupit mezi elitních osm celků a trhnout tak nějaké peníze.

Nejzajímavější zápas ovšem nabídnou dánští Mortal Team Work a ukrajinští Natus Vincere, kteří si tak zopakují zápas ze semifinále nedávného ESWC 2010. Podaří se Dánům vrátit prohru?

Němečtí mousesports nakonec se štěstím prošli mezi elitních osm celků a v prvním kole je čekají nevyvzpytatelní Underestimated. Pošlou Američané Němce domů?

Švédský souboj nás čeká v zápase mezi SK Gaming a H2k Gaming. Andreas "moddii" Fridh nastoupí proti svému bývalému zaměstnavateli, jak dopadne souboj "generací"? Vyhrají mladí a plni odhodlání H2k Gaming, nebo zkušení SK?

Na všechny otázky nalezneme odpověď už okolo páté hodiny ráno, proto kdo ještě zůstal vzhůru, sledujte Arbalet Cup Dallas 2010!

 

Arbalet Cup Dallas
1. koloSemifináleFináleVítěz
mapamapamapa 
 
{#Francie} Burning!0     
  {#Spojené státy americké} Evil Geniuses--   
{#Spojené státy americké} EG2     
    {#World}TBA-- 
{#Dánsko} mTw0     
  {#Ukrajina} Natus Vincere--   
{#Ukrajina} Natus Vincere
2     
      {#World}TBA
{#Německo} mousesports2    Vítěz
  {#Německo} mousesports--   
{#Spojené státy americké} Underestimated0     
    {#World}TBA-- 
{#Švédsko} H2k Gaming
2     
  {#Švédsko} H2k Gaming--   
{#Švédsko} SK Gaming
1     
 
       
       
       

      
Zdroj: HLTV