Přejít k hlavnímu obsahu

Arbalet Cup Dallas: NaVi vítězí!

18. 7. 2010 | 23:43 Counter Strike 1.6
Americký Arbalet Cup pomalu a jistě finišuje a vy máte možnost už od devíti sledovat zápas o třetí místo mezi švédskými H2k Gaming a domácími Evil Geniuses a finále mezi Natus Vincere a mousesports.
Výchozí obrázek

Americký Arbalet Cup pomalu a jistě finišuje a vy máte možnost už od devíti sledovat zápas o třetí místo mezi švédskými H2k Gaming a domácími Evil Geniuses a finále mezi Natus Vincere a mousesports.

18.7. 23:20: Asi jen málokoho nadpisek překvapil, ukrajinští Natus Vincere vyhrávají druhý turnaj v řadě a po úspěchu na ESWC se stávají i vítězi Arbalet Cup Dallas. Ten vyhráli po vítězství na mapách de_dust2 a de_inferno, kde mocným NaVi padli němečtí mousesports. Třetí místo obsazují domácí Evil Geniuses, kteří v závěrečném trháku porazili švédské H2k Gaming, vítězům gratulujeme!

18.7. 23:00: Natus Vincere nabírají na otáčkách a vedou 10-8. H2k prohrávají v polovině třetí mapy 5-10.

18.7. 22:30: Evil Geniuses srovnávají na 1-1. Train patří jim a vyhrávají 16-7. NaVi a mousesports teprve začali druhou mapu.

18.7. 21:53: H2k Gaming otočili vývoj zápasu ve svůj prospěch a vyhráli první mapu nad EG 16-14. V boji o třetí místo jsou tak právě oni blíže lesklému kovu. Finálový zápas mezi NaVi a mousesports míří na první mapě do prodloužení.

Severský celek  H2k prohrál po dvoumapové bitvě s německými mousesports, kteří snad i díky skvělému losu došli tak daleko. Švédové naproti tomu porazili skvěle hrající SK Gaming dnes nad ránem a před nimi leží další velký tým.

Evil Geniuses si museli projít "očistcem", neboť nejdříve museli potvrdit svůj postup ze skupiny výhrou nad americkým celkem iDemise. Poté přišla dvoumapová bitva s francouzskými Burning! a nakonec skvělý zápas proti Natus Vincere.

EG sice vyhráli první část, zbylé dvě ale už připadli do rukou ukrajinských hráčů a tak jim nezbývá, než uhrát alespoň bronz.

Natus Vincere vstoupí do finále jako jednoznační favorité, opět prokázali, že ve skupině nemusí tak zářit jako v play off.

{#Ukrajina} Natus Vincere2vs0mousesports {#Německo}21:00Sázky & HLTV
{#Švédsko} H2k Gaming1vs2Evil Geniuses {#Spojené státy americké}21:00Sázky & HLTV

A co vy, už máte svého favorita?

Zdroj: HLTV