Přejít k hlavnímu obsahu

Irukandji se vrací ke compLexity

28. 7. 2010 | 11:46 Counter Strike 1.6
Americká hvězda Andrew "Irukandji" Timmerman se vrací ke svému bývalému zaměstnavateli, týmu compLexity.Nedávný Arbalet Cup Dallas bohužel americké dvojce bohužel nevyšel, neboť přes všechna očekávání compLexity skončili už ve druhé skupinové fázi turnaje.
Výchozí obrázek

Americká hvězda Andrew "Irukandji" Timmerman se vrací ke svému bývalému zaměstnavateli, týmu compLexity.

Nedávný Arbalet Cup Dallas bohužel americké dvojce bohužel nevyšel, neboť přes všechna očekávání compLexity skončili už ve druhé skupinové fázi turnaje.

Andrew "Irukandji" Timmerman

Naproti tomu iDemise svou skupinu vyhráli, ale díky rozdílnému skóre museli hrát s Evil Geniuses zápas o play off. Ten bohužel prohráli, ale nejvíc se rozzářila hvězda výše zmíněného plejera.

Ten compLexity opustil po špatném umístění ve finálé páté sezóny ESEA. Poté se chvíli objevil v týmech jako Immortal7 nebo High Rollers Gaming, konec jeho cesty se ale znovu napojil na koleje týmu compLexity.

Andrew vystřídá v týmu Scotta "evolution" Cavalera, který byl "propuštěn ze služby". Prozatím se neví, jestli bude nadále pokračovat, ale určitě ho v budoucnu uvidíme v nějakém předním americkém týmu.

Sestava compLexity

{#Francie} David "Xp3" Garrido
{#Spojené státy americké} Thomas "thoMz" Garcia
{#Spojené státy americké} Derek "dboorN" Boorn
{#Spojené státy americké} Jeff "hero" Mettetal
{#Spojené státy americké} Andrew "Irukandji" Timmerman

Už brzy compLexity ohlásí svého šestého amerického hráče, se kterým se zúčastní nadcházející americké World Cyber Games kvalifikace.

Zdroj: HLTV
Štítky: complexity