Přejít k hlavnímu obsahu

Přihlášené klany na Quietus Day

9. 7. 2010 | 18:30 Counter Strike 1.6
Během pár dnů se do turnaje v CS 1.6 na akci Quietus Day přihlásilo nepřeberné množství klanů, kdo se tedy registroval a koho nejspíše uvidíme ve Starém Městě?Předem bych chtěl oznámit, že do turnaje v CS 1.6 budou vloženy i prizemoney! Už v neděli se dozvíme výši peněz, která bude rozdělena mezi první tři celky v turnaji.
Výchozí obrázek

Během pár dnů se do turnaje v CS 1.6 na akci Quietus Day přihlásilo nepřeberné množství klanů, kdo se tedy registroval a koho nejspíše uvidíme ve Starém Městě?

Předem bych chtěl oznámit, že do turnaje v CS 1.6 budou vloženy i prizemoney! Už v neděli se dozvíme výši peněz, která bude rozdělena mezi první tři celky v turnaji.

Přihlášené týmy

Už teď je jisté, že letošní Quietus Day bude opravdu zajímavý. Zatím poslední týmy, které se přihlásily, opravdu budí respekt. Vítězové víkendového LanCraft Summer, eSuba, si do Starého Města pojedou znovu pro prvenství, v cestě jim ovšem budou stát takové týmy jako NecroRaisers, nebo mix Anonymních Alkoholiků, tým INSOMNIA. Na LAN posbírat zkušenosti opět přijedou takové týmy jako eSuba.ladies, RisenTalent nebo eXtatus.

{#Česko + Slovensko} !F! Pozontkuily, birki, kaves, Zilty, RabiD
{#Česká Republika} 5eLementsSirasoL, LTT, resi, gyrOs, ?
{#Česká Republika} eSubajckl, selby, oskar!, gns, petras(?)
{#Česko + Slovensko} eSuba.ladiesjance, D4NK4, Dominica, Barciska, ?
{#Česká Republika} eXtatus.OMNIQUEberry, LaN, hekor, Petr.D, LogeN
{#Česká Republika} INSOMNIAppk, ptex, seth, Superstar, e-Xite
{#Česká Republika} Náhodní kolemjdoucícibulak, hurry, ?, ?, ?
{#Česká Republika} NecroRaisers.BIGFOOTarsas, pepik, zEro, small, Fantomas
{#Česká Republika} RisenTalentStriker, Joki, chillda, aermaster, tonic
{#Česká Republika} StylenEfi, ArchachnoPhobia, Esc, mekys, OFF.

Pokud seznam zůstane takový jaký prozatím je a přibudou na něj další skvělá jména, měl by Quietus Day patřit mezi LAN akce roku, neboť obsazení je prozatím opravdu perfektní.

Zdroj: Q-D
Štítky: Quietus Day 2010