Přejít k hlavnímu obsahu

SEC 2010: eSuba má velkou šanci na postup

6. 8. 2010 | 17:58 Counter Strike 1.6
Dopoledne jsme vás informovali o finanční dotaci a seznamu týmů, kteří se přihlásili do Samsung Euro Championship. Nyní vám přinášíme skupiny, dle kterých se bude hrát.Prozatím čtrnáct celků bylo rozlosováno do čtyř skupin, přičemž skupiny C a D mají po třech týmech.  Těšit to může hlavně nás, neboť pokud to takto zůstane, existuje opravdu reálná šance, že se náš český zástupce podívá do německého Berlína. Z každé skupiny postupují hned dva celky. Nadále zbývá tedy doufat, ať takto skupiny zůstanou, nebo ať se k nám nalosuje nějaká hratelná země.
Výchozí obrázek

Dopoledne jsme vás informovali o finanční dotaci a seznamu týmů, kteří se přihlásili do Samsung Euro Championship. Nyní vám přinášíme skupiny, dle kterých se bude hrát.

Prozatím čtrnáct celků bylo rozlosováno do čtyř skupin, přičemž skupiny C a D mají po třech týmech.  Těšit to může hlavně nás, neboť pokud to takto zůstane, existuje opravdu reálná šance, že se náš český zástupce podívá do německého Berlína. Z každé skupiny postupují hned dva celky.

Nadále zbývá tedy doufat, ať takto skupiny zůstanou, nebo ať se k nám nalosuje nějaká hratelná země.

Skupiny tedy vypadají následovně,

Skupina ASkupina BSkupina CSkupina D
{#Německo} Německo{#Rakousko} Rakousko{#Rumunsko} Rumunsko{#Česká Republika} Česká Republika
{#Makedonie} Makedonie{#Velká británie} Velká Británie{#Francie} Francie{#World} Uzbekistán
{#Dánsko} Dánsko{#Švédsko} Švédsko{#Polsko} Polsko{#Finsko} Finsko
{#Maďarsko} Maďarsko{#Norsko} Norsko  
Zdroj: SEC