Přejít k hlavnímu obsahu

MYM nahradí NaVi na eStars Soul

8. 8. 2010 | 18:17 Counter Strike 1.6
Jeden z nejlepších týmů letošního roku, ukrajinští Natus Vincere, se nezúčastní korejské soutěže e-Stars Soul. Jejich místo zaujmou ruští Meet Your Makers.Další vítězství Natus Vincere? Možná až v září (foto:hltv.org)Jako důvod uvedl ukrajinský gigant špatné načasování, neboť v době konání e-Stars se na domácí scéně odehraje World Cyber Games kvalifikace, které dávají Na´Vi větší prioritu.
Výchozí obrázek

Jeden z nejlepších týmů letošního roku, ukrajinští Natus Vincere, se nezúčastní korejské soutěže e-Stars Soul. Jejich místo zaujmou ruští Meet Your Makers.


Další vítězství Natus Vincere? Možná až v září (foto:hltv.org)

Jako důvod uvedl ukrajinský gigant špatné načasování, neboť v době konání e-Stars se na domácí scéně odehraje World Cyber Games kvalifikace, které dávají Na´Vi větší prioritu.

Už předem se očekávalo, že Natus Vincere budou jedni z favoritů na reprezentanty Západu, neboť během pár měsíců se našel velmi početný zástup fanoušků po celém světě. Se skvělými výsledky, které tým doprovázeli, by pak bylo opravdu nemyslitelné, aby se tento obr turnaje nezúčastnil.

"Poté, co Samsung zveřejnil oficiální datum World Cyber Games kvalifikace, začali jsme s nimi komunikovat, zda-li by se to nedalo přesunout. Bohužel jsme nedošli k řešení a pro nás je WCG nejdůležitějším turnajem roku a kvalifikace tím nejdůležitějším turnajem tady u nás. Chceme poděkovat všem fanouškům, kteří pro nás hlasovali. Doufám, že se uvidíme příští rok!" řekl portálu HLTV.org manažer Natus Vincere Alexander "ZeroGravity" Kohanovskiy.

Místo Natus Vincere nakonec pojedou do hlavního města Jižní Korey ruští Meet Your Makers, kteří tak po boku Frag eXecutors a fnatic budou bránit zástavu Západu.

Sestava Meet Your Makers

{#Ruská federace} Dmitri "hooch" Bogdanov
{#Ruská federace} Eduard "ed1k" Ivanov
{#Ruská federace} Roman "ROMJkE" Makarov
{#Ruská federace} Alexandr "xek" Zobkov
{#Ruská federace} Andrey "XomA" Mironenko

E-Stars Soul začíná už příští týden a vy se můžete těšit na podrobnou reportáž z této akce. Sledujte nadále náš portál.

Zdroj: HLTV
Štítky: e-Stars Soul