Přejít k hlavnímu obsahu

Kazašský Arbalet Cup 2010 oznámen

9. 8. 2010 | 17:47 Counter Strike 1.6
Dnes byl oznámen další z řady turnajů pod záštitou Murata "Arbalet" Zhumasheviche, který se tentokrát uskuteční v "domácím" prostředí, v Kazachstánu.Město Almaty, které se nachází na východě země, je největším kazašským městem a ještě do roku 1997 se honosilo titulem hlavního města. Je také zároveň rodištěm velkého mecenáše světového counter striku, Murata Zhumasheviche, není tedy pochyb, proč by se měl kazašský Arbalet Cup konat jinde.
Výchozí obrázek

Dnes byl oznámen další z řady turnajů pod záštitou Murata "Arbalet" Zhumasheviche, který se tentokrát uskuteční v "domácím" prostředí, v Kazachstánu.

Město Almaty, které se nachází na východě země, je největším kazašským městem a ještě do roku 1997 se honosilo titulem hlavního města. Je také zároveň rodištěm velkého mecenáše světového counter striku, Murata Zhumasheviche, není tedy pochyb, proč by se měl kazašský Arbalet Cup konat jinde.

Do turnaje, kde se celková finanční dotace vyšvihla na dva tisíce dolarů, se zapojí nejlepší týmy z Uzbekistánu, Kazachstánu a Kyrgystánu, přičemž jejich síly prověří i nová mapa, de_hell, kterou jste měli možnost si vyzkoušet a znát pod jménem de_fog. Podívat se na obrázky a stáhnout si jí můžete na tomto odkazu.

Akce je rozdělena do dvou dnů, přičemž první den se budou hrát skupiny odkud postoupí první dva celky. Druhý den se pak odehraje single elimination play off, hrané systémem dvou vítězných map. Kdo přijede do Almaty zabojovat?

{#Kazachstán} k23{#Kazachstán} A Team{#Kazachstán} APS{#Kazachstán} inGame{#Uzbekistán} stOrm{#World} TBA
{#Kazachstán} Sky{#Kazachstán} PhoeniX{#Kazachstán} gdevil&co{#Kazachstán} e2max{#Uzbekistán} Just{#World} TBA

Celý turnaj se odehraje už za necelý týden, přesněji ve dnech 14.-15. srpna, zůstaňte s námi a sledujte pravidelný přísun informací.

Zdroj: HLTV
Štítky: Arbalet Cup