Přejít k hlavnímu obsahu

Představujeme nové menu a podstránky her

9. 8. 2010 | 22:04 Všechny hry
Naši pravidelní návštěvníci si už určitě zvykli, že neustále pracujeme na vylepšeních stávajícího designu PLAYzone.cz. Dnes po dlouhých přípravách představujeme dvě naše největší chlouby - podstránky her a zcela nové menu.Podstránky herDoposud se veškeré dění v námi podporovaných hrách odehrávalo zásadně na hlavní stránce portálu, která se tím víc a víc protahovala.
Výchozí obrázek

Naši pravidelní návštěvníci si už určitě zvykli, že neustále pracujeme na vylepšeních stávajícího designu PLAYzone.cz. Dnes po dlouhých přípravách představujeme dvě naše největší chlouby - podstránky her a zcela nové menu.

Podstránky her

Doposud se veškeré dění v námi podporovaných hrách odehrávalo zásadně na hlavní stránce portálu, která se tím víc a víc protahovala.

Tento problém, který například negativně ovlivňoval návštěvnost našeho fóra či využívání skvělé funkce Hledaní soupeře, jsme vyřešili právě pomocí podstránek her.

Pro každou hru jsme vytvořili speciální stránku, kde najdete to nejdůležitější z každé hry. Od základních statistik, přes novinky až po hledání soupeře, aktuální fóra či síň slávy. Pevně věříme, že se podstránky stanou druhým domovem hráčů daných her.

Na každou podstránku hry se dostane jedním kliknutím v našem zbrusu novém menu.

Nové menu

Byli jsme nuceni opustit koncept starého menu, které nám již neumožňovalo jej jakkoliv rozvíjet. V novém menu jsme získali spoustu dalšího prostoru, který můžeme využít ke snadnému předávání informací našim uživatelům.

Zásadním krokem je dozajista přesunutí záložky Hry na první místo. Právě odsud budete moci vstupovat do podstránek každé hry.

Přepracována byla také položka Soutěže, kde nyní naleznete všechny informace o tom, co se právě na PLAYzone.cz hraje.

Novinkou v menu je položka E-Shop. Potřebujete koupit novou myš? Stačí jednou kliknout a jste přímo ve specializovaném obchodě pro hráče. Nakupování nebylo nikdy jednodušší.

Práce na webu PLAYzone.cz ale tímto rozhodně nekončí. Už nyní máme připravený dlouhý seznam vylepšení, na kterých chceme pracovat v druhé polovině tohoto roku.

Největší podíl na novém menu má náš webmaster Milan 'milda' Šťovíček, grafiku pro hry vytvořili Radim 'maddy' Madarász a Radovan ".RaS" Samek.

Co si o představených změnách myslíte? Dejte nám vědět.

PLAYzone.cz tým

Štítky: PLAYzone.cz Web