Přejít k hlavnímu obsahu

4Kings mají nový web

10. 8. 2010 | 11:48 Counter Strike 1.6
Britská organizace 4Kings se opět vrací do víru dění světového progamingu. Jako svou novou vlajkovou loď použijí zbrusu nový web.
Výchozí obrázek

Britská organizace 4Kings se opět vrací do víru dění světového progamingu. Jako svou novou vlajkovou loď použijí zbrusu nový web.

POPISEK OBRAZKU
Nové logo 4Kings
Jedna z nejstarších a nejznámějších organizací světa neměla dlouho žádný web, díky kterému by se jejich fanoušci dozvídali nejnovější zprávy. Ovšem všechno se mění a internetová podoba 4Kings je hotova a funkční.

Vedle mnoha skvělých funkcí, jako například galerie z akcí nebo configy a dema týmových hráčů, se i celková struktura organizace pozměnila. Do čela organizace se vrací Ian Leckey, Jason Potter se stává novým týmovým manažerem a post komunitního manažera Jonathan Leake.

Dle portálu HLTV.org navíc organizace hledá kvalitní CS 1.6 sekci, která by opět zažehnala onen starý oheň, který v týmu dřív byl. Poslední kvalitní sekce, kterou si můžete pamatovat, se točila okolo finského hráče Tomiho "lurppis" Kovanena.

4Kings dokonce začátkem letošního roku měli domluvenou spolupráci se sestavou CBteam, bohužel ale z tohoto "trejdu" nakonec sešlo.

V týmu by jsme našli i českou a slovenskou stopu, hru Quake Live reprezentuje z naší země dvojice Krystof "Krysa" Černý a Jan "Jocko" Balada.

Zdroj: 4Kings
Štítky: 4Kings