Přejít k hlavnímu obsahu

Fighters Quild s Heroes of Newerth týmem

10. 8. 2010 | 15:58
Heroes of Newerth pomalu ale jistě nachází podporu v domácích organizacích, po Suicide, Rising a RisenTalent se rozhodli mezi sebe přijmou HoN hráče i manažeři Fighters Quild.Sestavu prozatím tvoří čtyři Češi a jeden Slovák. Podle slov kapitána Andreje 'BlackEagle' Součka ovšem plánují přibrat ještě minimálně jednoho člena. "Málokdy se dokážeme sejít v pěti, musíme tedy co nejrychleji najít ještě jednoho hráče," potvrzuje v rozhovoru pro domácí portál Souřek.
Výchozí obrázek

Heroes of Newerth pomalu ale jistě nachází podporu v domácích organizacích, po Suicide, Rising a RisenTalent se rozhodli mezi sebe přijmou HoN hráče i manažeři Fighters Quild.

Sestavu prozatím tvoří čtyři Češi a jeden Slovák. Podle slov kapitána Andreje 'BlackEagle' Součka ovšem plánují přibrat ještě minimálně jednoho člena. "Málokdy se dokážeme sejít v pěti, musíme tedy co nejrychleji najít ještě jednoho hráče," potvrzuje v rozhovoru pro domácí portál Souřek.

Většina sestavy již dříve hrála Dotu, ovšem poté, co se na scéně objevilo Heroes of Newerth, se rozhodli přestoupit právě na tuto hru.

"Od Fighter Quild očekáváme hlavně dobrou spolupráci a podporu. Hrajeme hlavně pro zábavu, ale chceme se vytáhnout výš a uspět v soutěžích. Hlavní je ale zábava," uzavírá rozhovor kapitán týmu.

Sestava Fighters Quild

{#Česká Republika} Andrej 'BlackEagle' Souček
{#Česká Republika} Štěpán 'Barin' Bartek
{#Česká Republika} Vašek '4FEAR' Lazna
{#Slovenská Republika} Marek 'Heaten' Stanček
{#Česká Republika} Jan 'ZedDy' Munik

Tým je přihlášen na nadcházející Fnatic PLAY turnaj, tak doufejme, že se jim bude dařit. Věřím, že je také uvidíme na všech HoN turnajích od PLAYzone.cz.