Přejít k hlavnímu obsahu

Nové týmy na ASUS Summer 2010

11. 8. 2010 | 12:03 Counter Strike 1.6
Organizátoři ASUS Summer 2010 pozvali nové přední evropské celky na nadcházející turnaj v Kyjevu.Další z řady turnajů pod záštitou ASUS se přesouvá do hlavního města Ukrajiny, Kyjeva. Na poslední dny tohoto měsíce se do herny CyberSport Arena sjede dvaatřicet předních týmů evropské scény, bohužel organizátoři už teď nemusí počítat s týmy jako SK Gaming, fnatic či Frag eXecutors, kteří nestihli odpovědět na pozvánky do stanoveného data. Fanoušci nemusí ale zoufat, neboť organizátoři nabídli těmto týmům druhou šanci, díky níž se ještě turnaje mohou zúčastnit.
Výchozí obrázek

Organizátoři ASUS Summer 2010 pozvali nové přední evropské celky na nadcházející turnaj v Kyjevu.

Další z řady turnajů pod záštitou ASUS se přesouvá do hlavního města Ukrajiny, Kyjeva. Na poslední dny tohoto měsíce se do herny CyberSport Arena sjede dvaatřicet předních týmů evropské scény, bohužel organizátoři už teď nemusí počítat s týmy jako SK Gaming, fnatic či Frag eXecutors, kteří nestihli odpovědět na pozvánky do stanoveného data. Fanoušci nemusí ale zoufat, neboť organizátoři nabídli těmto týmům druhou šanci, díky níž se ještě turnaje mohou zúčastnit.

Už nyní je ale seznam účastníků skvěle naplněn, neboť vedle takových jmen jako Natus Vincere nebo Power Gaming, se nachází i němečtí Team Alternate nebo ruští Meet Your Makers.

Seznam účastníků

{#Švédsko} ex-MYM{#Finsko} Power Gaming
{#Švédsko} H2k Gaming{#Německo} Team Alternate
{#Brazílie} Faith.br{#Švédsko} Begrip
{#Uzbekistán} JUST{#Ruská federace} Iron Will
{#Ukrajina} Natus Vincere{#Ruská federace} forZe
{#Ruská federace} Meet Your Makers{#Kazachstán} TBA
{#Kazachstán} TBA 

Dvě místa mají garantována první dva celky z Arbalet Cup Almaty. Celková finanční dotace se vyšvihla do výše dvaceti tisíc dolarů.

Zdroj: HLTV
Štítky: ASUS Summer