Přejít k hlavnímu obsahu

Arbalet má svojí novou mapu

11. 8. 2010 | 15:09 Counter Strike 1.6
Soutěž o novou mapu, kterou vyhlásil asijský mecenáš Murat "Arbalet" Zhumashevich, má konečné svého vítěze. Novou mapou, která projde testy se jmenuje de_hell!Šestá mapa pro nadcházející turnaje je snad konečně na světě, postaral se o to Sergei "Hiubert" Mozzhukhin, který umixoval dohromady něco mezi de_inferno a de_tuscan. Krásných tři tisíce dolarů mu tak putuje do kapsy za mapu, kterou můžete vidět na videích od portálu WinOut.
Výchozí obrázek

Soutěž o novou mapu, kterou vyhlásil asijský mecenáš Murat "Arbalet" Zhumashevich, má konečné svého vítěze. Novou mapou, která projde testy se jmenuje de_hell!

Šestá mapa pro nadcházející turnaje je snad konečně na světě, postaral se o to Sergei "Hiubert" Mozzhukhin, který umixoval dohromady něco mezi de_inferno a de_tuscan. Krásných tři tisíce dolarů mu tak putuje do kapsy za mapu, kterou můžete vidět na videích od portálu WinOut.

 

Novou mapu vyzkouší nejprve přední světové týmy, fnatic, SK Gaming a Natus Vincere dostanou finanční odměnu v podobě jednoho tisíce dolarů jen za to, že si mapu vyzkouší a řeknou na ní svůj názor.

Do oficiálního oběhu prozatím de_hell nebude vypuštěna, ovšem na blížícím se Arbalet Cup Almaty ji prozkouší přední kazašské, uzbecké a kyrgyžské týmy. Mapu si můžete stáhnot a vyzkoušet na tomto odkazu.

Kdo bude mít zájem mapu vyzkoušet, tak ve čtvrtek bude na tuto mapu zaměřen náš 5v5 NightCup. Nezapomeňte si tedy mapu zkusit, přihlásit do turnaje a potom nám sdělit své pocity, jestli by jsme jí i my měli přidat do seznamu hraných map.

TURNAJ 5v5 NC de_hell