Přejít k hlavnímu obsahu

e-Stars Soul: Rozpis zápasů

12. 8. 2010 | 22:20 Counter Strike 1.6
Už zítra v půl šesté ráno se rozezní první výkřiky radosti a štěstí. V jihokorejském Soulu je již všechno připraveno na bitvu mezi Západem a Východem.
Výchozí obrázek

Už zítra v půl šesté ráno se rozezní první výkřiky radosti a štěstí. V jihokorejském Soulu je již všechno připraveno na bitvu mezi Západem a Východem.

POPISEK OBRAZKU
Kapitán Západu, Jonas "bsl" Vikan

Dnes jsme vás už stihli informovat, že začíná další velká akce letošního léta, e-Stars Soul (e-Stars začíná, bitva mezi Západam a Východem je tu). První hrací den bude zaplněn tou nejlepší akcí, jaká může být. Už v půl šesté se do sebe pustí všech šest týmů, které byly do Koreje pozvány. Pro připomenutí, jsou to fnatic, Meet Your Makers a Frag eXecutors za Západ a TitaNs, WeMade FOX a TyLoo za východ.

Trenérem za Západ se pro letošní rok stala norská ikona a legenda Jonas Alsaker "bsl" Vikan, kterého můžete znát z takových týmů jako NoA či CatchGamers. Tento post převzal po Samuelu "zr0" Matthewsovi z fnatic, který vedl Západ v loňském roce. Východ pak opět povede trenér WeMade FOX, Kim Yang Joong.

V první fázi hracího dne na týmy a na fanoušky čeká tzv. "Threesome", ve kterém se všech šest CS 1.6 týmů zapojí do akce najednou. Na trenérech bude jen to, aby určili adekvátního soupeře, vůči svému protějšku.

Druhá fáze se jmenuje "DeathMatch" a ta s sebou přinese něco ze stylu soutěží King of the Hill. V osm ráno začne první zápas, přičemž vítěz tohoto zápasu postoupí do dalšího "kola". Tým, který vyhraje poslední bitvu na mapě de_nuke, vyhrává celý King of the Game turnaj.

Threesome

5:30 - Západ vs Východ - de_inferno
5:30 - Západ vs Východ - de_nuke
5:30 - Západ vs Východ - de_dust2

 

DeathMatch

08:00 Západ vs Východ - de_train
09:00 Západ vs Východ - de_inferno
10:00 Západ vs Východ - de_dust2
11:00 Západ vs Východ - de_tuscan
12:00 Západ vs Východ - de_nuke

Nezapomeňte, že po boku těchto zápasů se odehrají i turnaje ve Warcraft 3, takže musíme brát zřetel i na zápasy světových hráčů.

Zdroj: HLTV
Štítky: e-Stars Soul