Přejít k hlavnímu obsahu

Online-Kingdom přebírá sestavu Lions

13. 8. 2010 | 16:44 Counter Strike 1.6
Norská organizace Online-Kingdom přebírá vyhozenou sekci z týmu Oslo Lions. Jedná se už o druhou sestavu tohoto celku.tacky & kalle (foto: hltv.org)Portugalská organizace už tento týden přibrala už jednu "domácí" sestavu, kterou získala z konkurenčních Paranoids. Manažeři ovšem na twitteru oznámili, že se chystají vydat i do evropských vod.
Výchozí obrázek

Norská organizace Online-Kingdom přebírá vyhozenou sekci z týmu Oslo Lions. Jedná se už o druhou sestavu tohoto celku.


tacky & kalle (foto: hltv.org)

Portugalská organizace už tento týden přibrala už jednu "domácí" sestavu, kterou získala z konkurenčních Paranoids. Manažeři ovšem na twitteru oznámili, že se chystají vydat i do evropských vod.

Tým okolo Thomas "Vertigo" Andersena navíc udělala menší změnu v sestavě; jako pátý hráč se k ostatním přidala bývalá hvězda Ninjas in Pyjamas, Øyvind "KF3" Magnestad. On sám pak přidal k přestupu následující prohlášení, "Jsme velmi pyšní, že se stáváme součástí této organizace. Poté, co jsme si s vedením promluvili, zjistili jsme, že máme stejný cíl a vizi do budoucna. Doufáme, že je to začátek dlouhé kooperace."

Sestava Online Kingdom

{#Norsko} Thomas "Vertigo" Andersen
{#Norsko} Øyvind "KF3" Magnestad
{#Norsko} Martin "hellzerk" Solbakken
{#Norsko} Tommy "tacky" Mosgaard
{#Norsko} Karl-William "kalle" Haraldsen

První velká akce, na které uvidíme novou sestavu Online Kingdom je Samsung Euro Championship, kam se Norové probojovali ze druhého místa ve skupině.

Zdroj: HLTV