Přejít k hlavnímu obsahu

e-Stars Soul: Frag eXecutors vyhrávají, fnatic třetí

15. 8. 2010 | 15:29 Counter Strike 1.6
Polští Frag eXecutors poráží ve finále e-Stars Soul 2010 WeMade FOX a na jeden rok přeberou zástavu pro vítěze.Domácí WeMade FOX, kteří včera porazili švédské fnatic, si na polského soupeře věřili, bohužel už od začátku se jim moc nedařilo. První půlku na de_nuke sice vyhráli 11-4, ale Frag eXecutors zatnuli a uhráli dvanáct bodů v řadě.
Výchozí obrázek

Polští Frag eXecutors poráží ve finále e-Stars Soul 2010 WeMade FOX a na jeden rok přeberou zástavu pro vítěze.

Domácí WeMade FOX, kteří včera porazili švédské fnatic, si na polského soupeře věřili, bohužel už od začátku se jim moc nedařilo. První půlku na de_nuke sice vyhráli 11-4, ale Frag eXecutors zatnuli a uhráli dvanáct bodů v řadě.

POPISEK OBRAZKU
Frag eXecutors vítězí! (foto: hltv.org)

Korejskému týmu se opravdu daří vyhrávat první poloviny zápasů, ve stejném duchu se nesla i druhá část zápasu, de_inferno. Konečných 16-8 pro WeMade FOX srovnalo už tak vypjatý zápas a vše měla rozhodnout mapa de_train.

Třetí mapa nabídla opravdu skvělý zápas, týmy bojovali o každý bod a po půli na tom byli lépe polští hráči. Frag eXecutors měli po změně stran navrch a k celkovému vítězství jim scházelo pouze osm bodů. To se jim opět povedlo, když uhráli osm zbylých kol v řadě. Výhrou 16-7 si připsali na své konto druhý bod, který rozhodl o jejich výhře na e-Stars Soul 2010.

V souboji o třetí místo se už potřetí utkali švédští fnatic s čínskými TyLoo. Švédi urvali vítězství na první mapě, zatímco na druhé museli srovnat, avšak prodloužení skončilo lépe pro činský tým. Na de_dust2 se týmy o body doslova přetahovali, nakonec ale byl evropský tým tím šťastnějším týmem.

Konečné pořadí e-Stars Soul 2010

1. místo {#Polsko} Frag eXecutors - $12.572
2. místo {#Korejská republika} WeMade FOX - $3.353
3. místo {#Švédsko} fnatic - $1.676
4. místo {#Čína} TyLoo - $838

Zdroj: HLTV
Štítky: e-Stars Soul