Přejít k hlavnímu obsahu

Registrujte se do kvalifikace INTEL CS:S Ligy

14. 8. 2010 | 00:59 Counter Strike: Source
S malým předstihem jsme se rozhodli spustit registrace do jediného kvalifikačního turnaje první sezóny INTEL Counter-Strike: Source ligy.Každou ligu bude tvořit celkem 8 týmů. Do první ligy jsou automaticky na základě předešlých výsledků pozvány tyto celky:
Výchozí obrázek

S malým předstihem jsme se rozhodli spustit registrace do jediného kvalifikačního turnaje první sezóny INTEL Counter-Strike: Source ligy.

Každou ligu bude tvořit celkem 8 týmů. Do první ligy jsou automaticky na základě předešlých výsledků pozvány tyto celky:

{#Slovenská Republika} Spray & Pray
{#Česká Republika} eSuba
{#Česká Republika} Authority Gaming
{#Česká Republika} SnoopY

K nim se připojí první čtyři týmy z kvalifiakce. Týmy na pátém až dvanáctém místě budou tvořit druhou ligu. Týmy na třináctém až dvacátém potom třetí atd. Registrace jsou spuštěny téměř měsíc před začátkem kvalifikace. Kvalifikace sama bude rozdělena do několika dní, pravděpodobně bude odehrána v rámci jednoho týdne (více detailů najdete později na stránce turnaje).

Intel Core i3     Intel Logo     Intel Core i5

Pokud byste měli jakékoliv otázky ohledně ligy, napište mi PM nebo se zeptejte pomocí komentářů. V případě velkých nejasností odvysíláme TV pořad, ve kterém vše vysvětlíme.

REGISTRACE ZDE

Liga samotná začne na sklonku září a bude zakončena v lednu roku 2011. Více detailů opět na stránce kvalifikace.