Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sestava Begrip

19. 8. 2010 | 02:40 Counter Strike 1.6
Dle bulvárního portálu rakaka.se, který mívá často pravdu o nově složených týmech, se rusko-švédská organizace Begrip hodlá zveřejnit novou sestavu.
Výchozí obrázek

Dle bulvárního portálu rakaka.se, který mívá často pravdu o nově složených týmech, se rusko-švédská organizace Begrip hodlá zveřejnit novou sestavu.

pita vs GTR, opět se můžeme těšit na vyhrocené souboje
foto: hltv.org

Nová sekce by se měla už brzy ukázat na ukrajinském ASUS Summer 2010, kde na ně čekají takové týmy jako Natus Vincere, Team Alternate nebo Meet Your Makers. K dobré prezentaci organizace je ale zapotřebí opravdu kvalitního týmu, což si myslím, že se manažerům Begrip podařilo.

Nejnovějším úlovkem se totiž stává sekce vedená bosenským Farukem "pita" Pitou, který do nového působiště přechází po dlouhé spolupráci s organizací Meet Your Makers. Poté, co se švédský lineup u MYM rozpadl, se na trhu objevilo mnoho hráčských talentů, kteří mohli zamířit k lepším týmům, jako příklad uveďme Marcuse "Delpan" Larssona, který měl nakročeno do fnatic, bohužel všichni víme, jak to nakonec dopadlo.

Sestava okolo Faruka počítá s triem ex-H2k hráčů, ostrostřelcem Samuelem "Zyppe" Martinssonem, Markusem "pronax" Wallsstenem a Dannym "pop" Oldenburgem. Trojice je ale nadále dle posledního vyjádření generálního ředitele H2k Gaming vázana smlouvou, bude tedy zajímavé sledovat reakci hráčů a obou organizací.

Pátým nadějným hráčem, který by měl rozvířit vody profesionálního hraní, je mladý a málo známý Jonathan "lidde" Lindgren, který naposledy v barvách Coldfrag na zimním DreamHacku uštědřil prohru dánským Mortal Team Work.

Dle portálu HLTV.org se navíc k týmu připojí i Marcus "zet" Sundström, který pověsil hraní na hřebík a bude s týmem hrát jen severskou ESL Pro Series, kde Faruk drží slot po odchodu z Meet Your Makers.

Sestava Begrip

{#Bosna a Hercegovina} Faruk "pita" Pita
{#Švédsko} Samuel "Zyppe" Martinsson
{#Švédsko} Danny "pop" Oldenburg
{#Švédsko} Markus "pronax" Wallssten
{#Švédsko} Jonathan "lidde" Lindgren

{#Švédsko} Marcus "zet" Sundström - EPS hráč

Zdroj: rakaka