Přejít k hlavnímu obsahu

Vyjádření H2k k celé situaci

19. 8. 2010 | 01:58 Counter Strike 1.6
Organizace H2k Gaming vydala oficiální vyjádření k celé situaci okolo svého dosavadního CS 1.6 týmu. Jedno z nejčastěji skloňovaných jmen v kauzi H2k Gaming, Björn "threat" Pers (foto:hltv.org)
Výchozí obrázek

Organizace H2k Gaming vydala oficiální vyjádření k celé situaci okolo svého dosavadního CS 1.6 týmu.


Jedno z nejčastěji skloňovaných jmen v kauzi H2k Gaming, Björn "threat" Pers (foto:hltv.org)

Fanoušci švédské sestavy nizozemských H2k Gaming určitě sledují všechny novinky o týmu a hltají vše, co jim média přinesou nového. Po vyhroceném "nedořešeném-úprku" ke konkurenčním Lions, přes vyjádření nové posily Björna "threat" Perse, který se ostře navezl do organizace, se snad konečně dostáváme do finále, kdy se na situaci vrhne světlo pravdy.

Problémy mezi organizací a týmem? Někdo by možná řekl, že ano, ale následující vyjádření nám snad už všechno vysvětlí:

Minulý týden se vyrojilo spoustu spekulací okolo našeho CS 1.6 týmu, souběžně s nimi vyšlo i mnoho zběsilých vyjádření od samozvaného H2k manažmentu. Tímto chceme vynést na světlo jen čistou pravdu okolo celé situace.

Předem bych chtěl zdůraznit, že přibrání Björna "threat" Perse bylo pouze rozhodnutím hráčů samotných, nikoliv naším. Nijak jsme ji nekritizovali, protože je pro nás přednější budoucnost celého týmu. Nemáme žádné problémy jak s Björnem, tak ani s Markusem, který musel tým náhle opustit.

Bohužel musíme přiznat, že veškerá důvěra mezi H2k a hráči je pryč. Nejenže hráči nevěří nám, ale také my jim, proto jsme rozhodnuti se s hráči domluvit a ukončit jejich stávající smlouvy. Někteří hráči totiž porušili přísně stanovená smluvní pravidla, mezi kterými bylo i například hraní za jiný tým bez souhlasu manažerů H2k.

Pokud se tedy najde organizace, která by chtěla angažovat náš dosavadní tým, může s námi začít vyjednávat o podmínkách vyvázání hráčů ze smlouvy," prozradil na domovských stránkách Rudy van der Reest, generální ředitel H2k Gaming.

Hráči vázaní smlouvou k H2k Gaming

{#Švédsko} Richard "Xizt" Landström
{#Švédsko} Niklas "niko" Johansson
{#Švédsko} Frej "kHRYSTAL" Sjöström
{#Švédsko} Emil "FYRR73" Karlsson
{#Švédsko} Markus "pronax" Wallsten
{#Švédsko} Samuel "Zyppe" Martinsson
{#Švédsko} Danny "pop" Oldenburg
{#Švédsko} Jim "zneel" Andersson

{#Švédsko} Björn "threat" Pers - prozatím nepodepsal smlouvu

Zdroj: H2k