Přejít k hlavnímu obsahu

IEM 5: Slovensko zbrojí

20. 8. 2010 | 20:39 Counter Strike 1.6
Po oznámení začátku české kvalifikace do evropské nejprestižnější ligy, se i slovenská část ESL připojuje a odstartovává začátek registrací do turnaje.Tak jako v české části, tak i na Slovensku je neomezený počet slotů, proto vy všichni, kteří máte chuť se zapojit do jednoho z nejdůležitějších turnajů roku, máte možnost.
Výchozí obrázek

Po oznámení začátku české kvalifikace do evropské nejprestižnější ligy, se i slovenská část ESL připojuje a odstartovává začátek registrací do turnaje.

Tak jako v české části, tak i na Slovensku je neomezený počet slotů, proto vy všichni, kteří máte chuť se zapojit do jednoho z nejdůležitějších turnajů roku, máte možnost.

Slovensko se narozdíl od české scény bohužel dočkal horšího postavení v celkovém žebříčku evropských zemí, proto do boje o základní část Intel Extreme Masters pošlou pouze jeden tým.

Většině hráčům už nyní doporučujeme si přečíst pravidla ESL, ty jsou opravdu přísná a nikdo se s hráči nebude mazlit. Zároveň odpovídám na častý dotaz, "Ano, turnaj mohou hrát čeští hráči, slovenská část ale musí mít většinový podíl hráčů v týmu = 3 slovenští + 2 čeští".

Turnaj se pak bude hrát systémem dvojité eliminace, přičemž slovenský vítěz postoupí do prvního předkola (QR1).

Registrovat své týmy a zjistit více informací můžete na stránkách slovenské ESL.