Přejít k hlavnímu obsahu

Stockholm Angels míří na ASUS Summer

22. 8. 2010 | 03:24 Counter Strike 1.6
Švédští Stockholm Angels byli pozváni na nadcházející letní akci ASUS Summer. Tým povede známý Christian "floreNz" Shahan.floreNz (úplně vzadu) naposledy hrál na DreamHacku v barvách PlayZone.seAngels na stejném turnaji nepostoupili z BYOC kvalifikace do hlavní fáze turnaje(foto: hltv.org)
Výchozí obrázek

Švédští Stockholm Angels byli pozváni na nadcházející letní akci ASUS Summer. Tým povede známý Christian "floreNz" Shahan.


floreNz (úplně vzadu) naposledy hrál na DreamHacku v barvách PlayZone.se
Angels na stejném turnaji nepostoupili z BYOC kvalifikace do hlavní fáze turnaje
(foto: hltv.org)

Organizátoři největší ukrajinské akce - ASUS Summer - se bohužel musí potýkat s nezájmem předních evropských celků. Doposud na pozvánky neodpovědělo žádné velké jméno (uveďme například švédské SK Gaming, polské Frag eXecutors či dánské Mortal Team Work), proto se nejspíš také dostalo na Anděly z hlavního města Švédska.

Kapitán týmu, Givar "givar" Shabani, na pozvánku a nadcházející turnaj řekl, "Naším cílem je dostat se ze skupiny a vyhrát alespoň jeden zápas v play off. Budeme doufat v dobrý los turnaje." Navíc prozradil, že tým prozatím trénoval online, ale v příštích dnech se všichni chystají vydat do Matrix Internet Café, kde započne druhá fáze jejich tréninku.

Sestava Stockholm Angels

{#Švédsko} Givar "givar" Shabani
{#Švédsko} Christian "floreNz" Shahan
{#Švédsko} Niklas "plyfa" Runsvik
{#Švédsko} Alexander "rdl" Redl
{#Švédsko} Ossian "impulse" Bjursmarck

ASUS Summer se koná ve dnech 28. - 29. sprna v Kyjevě, fanoušky ale bude nejvíc zajímat souboj mezi ukrajinskou a ruskou špičkou, když se na turnaj chystají jak Natus Vincere, tak Meet Your Makers.

Zdroj: HLTV
Štítky: ASUS Summer