Přejít k hlavnímu obsahu

Xizt nebude hrát s SK na SEC

24. 8. 2010 | 02:04 Counter Strike 1.6
Další ze záhad švédského progamingu je vyřešena. Dlouhé dohady o tom, jestli hvězda týmu Lions nastoupí v barvách SK Gaming, jsou u konce. Sám potvrdil, že dává přednost Pekingu.Hvězda týmu Lions, Richard "Xizt" Landström, sice pomáhal sestavě SK Gaming dostat se skrz kvalifikaci na Samsung Euro Championship, na LAN finále se ale nepodívá. Rozhodl se dát přednost svému týmu a odcestuje do Číny, kde se ve stejnou dobu koná finále MSI BEAT IT.
Výchozí obrázek

Další ze záhad švédského progamingu je vyřešena. Dlouhé dohady o tom, jestli hvězda týmu Lions nastoupí v barvách SK Gaming, jsou u konce. Sám potvrdil, že dává přednost Pekingu.

Hvězda týmu Lions, Richard "Xizt" Landström, sice pomáhal sestavě SK Gaming dostat se skrz kvalifikaci na Samsung Euro Championship, na LAN finále se ale nepodívá. Rozhodl se dát přednost svému týmu a odcestuje do Číny, kde se ve stejnou dobu koná finále MSI BEAT IT.

Prozatím je Richard nadále na soupisce SK Gaming, už brzy by se mělo vše změnit, neboť Jimmy "allen" Allén je začátkem září na dovolené a my jen můžeme hádat, kdo zaujme pátou židli.

Sestava SK Gaming pro SEC

{#Švédsko} Andreas "moddii" Fridh
{#Švédsko} Robert "RobbaN" Dahlström
{#Švédsko} Dennis "walle" Wallenberg
{#Švédsko} Johan "face" Klasson

Zdroj: HLTV