Přejít k hlavnímu obsahu

SnoopY: rpg out, kicul in

25. 8. 2010 | 00:11 Counter Strike 1.6
Silná individuální sestava organizace SnoopyGame se loučí s Václavem "rpg" Vlachem, bývalým kapitánem, který zařídil hraní v barvách tohoto týmu.Snoopy se naposledy objevili na akci Quietus Day a i přes velké ambice, které tým měl, se jim nepodařilo dostat se alespoň mezi prvních pět nejlepších celků. Sestavě se pak v online zápasech nedostávalo takového impulsu, který by rozproudil krev a hru týmu.
Výchozí obrázek

Silná individuální sestava organizace SnoopyGame se loučí s Václavem "rpg" Vlachem, bývalým kapitánem, který zařídil hraní v barvách tohoto týmu.

Snoopy se naposledy objevili na akci Quietus Day a i přes velké ambice, které tým měl, se jim nepodařilo dostat se alespoň mezi prvních pět nejlepších celků. Sestavě se pak v online zápasech nedostávalo takového impulsu, který by rozproudil krev a hru týmu.

Černého Petra hráči bohužel přisoudili Václavu "rpg" Vlachovi, který tento tým dal dohromady a stejně jako u organizace FROZENRIDERS, nýnější sestava Verya.eu, se ho hráči zbavují a získávají za něj možná lepší náhradu.

Novým pátým pilířem se stává Martin "kicul" Hauer, který naposledy zářil v barvách NecroRaisers, kde právě po boku dvojice jAPKO!-Trpaslík uhráli třetí místo na WorldGameMaster Tournament 2009.

Sestava SnoopyGame

{#Česká Republika} Tomáš "jAPKO!" Chyba
{#Česká Republika} Ondřej "Endruu'190lvl" Piták
{#Česká Republika} Lumír "Demo" Skotnica
{#Česká Republika} Martin "Trpaslik" Kindl
{#Česká Republika} Martin "kicul" Hauer

Nová sestava organizace SnoopY se chystá do maďarského hlavního města, Budapeště, kde se zúčastní největší tamní akce BECUPu.

Zdroj: Snoopy