Přejít k hlavnímu obsahu

INTEL CS:Source Liga - herní systém

25. 8. 2010 | 17:45 Counter Strike: Source
Další ze série informačních článků o nadcházející INTEL CS:Source lize je tady. Pojďme se podívat nejen na systém celé ligy, průběh kvalifikace a pravidla.Pro rychlejší a přehlednější orientaci uživatelů jsme dnes spustili informační stránku pro ligy na PLAYzone.cz (menu: Souteže -> Ligy ). Na této stránce naleznete veškeré informace o lize.
Výchozí obrázek

Další ze série informačních článků o nadcházející INTEL CS:Source lize je tady. Pojďme se podívat nejen na systém celé ligy, průběh kvalifikace a pravidla.

Intel CS:Source Liga

Pro rychlejší a přehlednější orientaci uživatelů jsme dnes spustili informační stránku pro ligy na PLAYzone.cz (menu: Souteže -> Ligy ). Na této stránce naleznete veškeré informace o lize.

Důležitý je zejména systém ligy, který jednoznačně určuje, které týmy postoupí do play-off, které do baráže a pro které bude jejich umístění znamenat definitivní konec v lize a nutnost se znovu kvalifikovat.

Pravidla samotná se nebudou příliš lišit od těch, které znáte z pravidelných CS:Source turnajů zde na PLAYzone.cz. Proběhne pouze pár kosmetických změn. Například kapitáni budou mít povinnost uploadovat screenshoty a zadávat sestavy do herního systému.

V základní části se odehraje vždy 7 zápasů každý s každým, potom bude následovat play-off. Registrace probíhají ještě následující dva týdny, takže neváhejte a registrujte se ještě dnes!