Přejít k hlavnímu obsahu

Begrip nejedou na ASUS Summer

27. 8. 2010 | 02:55 Counter Strike 1.6
Faruk "pita" Pita právě potvrdil renomovanému portálu HLTV.org, že se on a jeho tým nezúčastní nadcházející akce ASUS Summer 2010.Jako důvod uvedl kapitán nově vzniklého týmu špatné domluvy s manažery Begrip, takže se nová pětice opět ocitá "na dlažbě". Nyní již bývalá sestava švédských Begrip byla zařazena do skupiny D, kde měl tým okolo bosenského hráče narazit hlavně na největší favority turnaje, Natus Vincere.
Výchozí obrázek

Faruk "pita" Pita právě potvrdil renomovanému portálu HLTV.org, že se on a jeho tým nezúčastní nadcházející akce ASUS Summer 2010.

Jako důvod uvedl kapitán nově vzniklého týmu špatné domluvy s manažery Begrip, takže se nová pětice opět ocitá "na dlažbě". Nyní již bývalá sestava švédských Begrip byla zařazena do skupiny D, kde měl tým okolo bosenského hráče narazit hlavně na největší favority turnaje, Natus Vincere.

Pita na adresu organizace řekl, "Nejdříve došlo k nějakým problémům okolo odeslání peněz na cestu, pak ale také Samuel zjistil, že má svůj pas na druhé straně Švédska a zítřejší let ve 13:00 by tak nestihl." Dodal, že "po menší diskuzi s manažery jsme došli k názoru, že nebudeme reprezentovat Begrip a budeme prozatím na volné noze."

Sestava Sweden Housemafia

{#Bosna a Hercegovina} Faruk "pita" Pita
{#Švédsko} Jonathan "lidde" Lindgren
{#Švédsko} Danny "pop" Oldenburg
{#Švédsko} Markus "pronax" Wallsten
{#Švédsko} Samuel "Zyppe" Martinsson

Tým se zúčastní nového ročníku ESL Pro Series Scandinavia, kde by této pětici měl vypomáhat i legendární Marcus "zet" Sundström.

Zdroj: HLTV