Přejít k hlavnímu obsahu

Berry a spol. míří k ROCKETS

27. 8. 2010 | 20:38 Counter Strike 1.6
Tisková zpráva - Sekce kolem Davida "berry" Mesteka, která ještě před nedávnem hájila barvy týmu eXtatus, nachází nový domov pod nově spuštěnou organizací ROCKETS.Team ROCKETS, je naprosto nový projekt, avšak pod tímto tagem jsme už mohli tuto partu vidět hrávat. ROCKETS samozřejmě budou disponovat vlastní webovou prezentací na které se již pracuje a dostačujícím zázemím.
Výchozí obrázek

Tisková zpráva - Sekce kolem Davida "berry" Mesteka, která ještě před nedávnem hájila barvy týmu eXtatus, nachází nový domov pod nově spuštěnou organizací ROCKETS.

Team ROCKETS, je naprosto nový projekt, avšak pod tímto tagem jsme už mohli tuto partu vidět hrávat. ROCKETS samozřejmě budou disponovat vlastní webovou prezentací na které se již pracuje a dostačujícím zázemím.

Poprvé uvidíme ROCKETS na již dnešním WCG v brněnském Špalíčku, kde se pokusí zahrát, co nejlepší výsledek.

K přestupu se vyjádřil Matěj "LaN" Kvasnička, "Po odchodu z eXtatus nám bylo jasné, že se nehodláme přidat k žádné tuzemské organizaci. Zkoušeli jsme štěstí v pár zahraničních týmech, ale bez úspěchu. Poté se nám dostalo exkluzivní nabídky, o které jsme často uvažovali, ale nebylo jak jí zrealizovat. V této době máme rozjetý projekt, který vypadá velmi slibně. Za celým projektem stojí člověk, kterému patří náš velký dík. Jméno této osoby vyjde na povrch společně s očekávanou webovou prezentací našeho týmu. Podle jeho slov si nechává svůj "comeback" zatím pro lepší příležitost."

Sestava ROCKETS

{#Česká Republika} David "berry" Mestek
{#Česká Republika} Matěj "LaN" Kvasnička
{#Česká Republika} Petr "Petr.D" Danko
{#Česká Republika} Jonáš "jonz" Rech
{#Česká Republika} Jiří "LogeN" Vinš