Přejít k hlavnímu obsahu

Endruu exkluzivně: BECUP byla prostě bomba

30. 8. 2010 | 15:07 Counter Strike 1.6
Podařilo se nám zastihnout hráče týmu SnoopyGame, Ondřeje "Endruu" Pitáka, který se o víkendu společně se svými spoluhráči zúčastnil maďarské akce BECUP 2010.Snoopy, kteří těsně před BECUPem vyhodili Václava "rpg" Vlacha, se do maďarského hlavního města vydali s Martinem "kicul" Hauerem a i přesto, že toho neměli moc natrénováno, podařilo se jim uhrát krásné třetí místo. Jak to všechno viděl Ondřej, se můžete dočíst níže.Ahoj Endruu, skončili jste třetí na Becupu, jaký jsou pocity?
Výchozí obrázek

Podařilo se nám zastihnout hráče týmu SnoopyGame, Ondřeje "Endruu" Pitáka, který se o víkendu společně se svými spoluhráči zúčastnil maďarské akce BECUP 2010.

Snoopy, kteří těsně před BECUPem vyhodili Václava "rpg" Vlacha, se do maďarského hlavního města vydali s Martinem "kicul" Hauerem a i přesto, že toho neměli moc natrénováno, podařilo se jim uhrát krásné třetí místo. Jak to všechno viděl Ondřej, se můžete dočíst níže.

Ahoj Endruu, skončili jste třetí na Becupu, jaký jsou pocity?

Pocity jsou smíšený, radost ze třetího místa, protože jsme toho s Marťou (kicul) moc nenahráli a zklamání z toho, že to mohlo být lepší. Jinak jako LANka asi nejlepší na které jsem byl, co tedy organizace, prostorů a takových věcí týče.

Takže říkáš, že Quietus Day hadr, jo?

Quietus Day velkej hadr no. I co se týče zábavy musim říct, že díky klukům ze Sourcu co seděli za náma, zdravim ezeho a Fandu, jsem málem umřel smíchy za ty tři dny.

Asi to hodně šlapalo, že? Co říkáš na váš herní projev? Prošli jste až do finále WB, což se v nové sestavě dá pokládat za hodně velký úspěch.

Dá se říct, že jo. Zápas proti teamwork ve čtvrtfinále byl neskutečnej, hráli jsme dohromady jako opravdickej celek, prostě jako jeden hráč. Neuvěřitelně jsme se hecovali a nakonec i vyhráli. Můžu za sebe i za kluky snad říct, že to byl asi nejlepší zápas, co jsme kdy hráli. Semifinále bylo zajímavý vzhledem k tomu, že nám týpci celou dobu čuměli do monitoru a všiml si toho až GuardiaN, kterej nás poté upozornil, to zbývaly asi tři kola do konce. Kluci z Maďarska měli dokonce přehozenej svetr přes název týmu, abychom nevěděli, kde hrají. ^^

Pořešili jste to nějak s adminy potom?

Jasně, okamžitě nám dali takovou černou plachtu, která sloužila přesně k tomuhle účelu. Poslední tři kola jsme lechce dali a šli do finále, který se hrálo bohužel až druhej den.


Snoopy na BECUPu - jAPKO, kicul, Demo, Trpaslik, Endruu

Bohužel? Myslíš to tak, že jste vypadli ze zápasového tempa?

Tak, tak. V sobotu jsme byli perfektně rozehraní a vyhecovaní to dotáhnout do konce, tahle nálada nám sice vydržela i do neděle, ale nedokázali jsme ji tak využít jako v sobotu a nešlo nám to ani tak pěkně jako předchozího dne.

I tak jste zaznamenali skvělý úspěch, co říkáš na maďarské týmy? Jsou opravdu silní, nebo si myslíš, že by jste je přejeli, kdyby jste měli pár dnů navíc?

Těžko říct, co se týče stYle, ti hráli opravdu skvěle a vyhráli úplně s přehledem a zaslouženě, ale teamwork byli hratelní, prohráli jsme hlavně díky vlastním chybám, když jsme nedali situace jako 1v3, 1v2 atp. Nejvíc nás ovšem jako vždy mrzely první kola, které jsme prostě nedávali skoro nikdy, to byla naše největší slabina.

Co říkáš na tým Authority Gaming? Mrzelo tě, že jste se s nimi nestřetli?

Mrzelo mě, že jsme se s něma nestřetli ve finále LB, bylo by super, kdyby v top3 byly hned dva česko-slovenské týmy. Jinak kluky znám už dýl, jsou to pohodáři, až na jejich "manažera", kterej tam hustil do Lumíra, že jsme se dostali do finále horního pavouka jen díky štěstí.

Co vás čeká do budoucna? Vím, že jste registrovaní v IEM 5 kvaliifikaci, zúčastníte se i GB kvaldy?

Po cestě zpátky jsme probírali, co budeme a nebudeme hrát. Primární pro nás bude uspět v IEM kvalifikaci, potom určitě GB liga, které se po těch letech dočkáme :D Jinak budeme hrát ještě EU ladder na ESL a nevím, jak jede PGS liga na U2, ale snad i tu budeme hrát.

Tak tedy držím palce, jestli chceš někoho nakonec pozdravit?:)

No chci poděkovat tobě za rozhovor, ezemu a funnymu, že nám půjčili na BECUPu monitor a sluchátka a jinak prodávám SteelSeries XAI, tak kdyby měl někdo zájem, napište mi PM nebo na ICQ. Díky a čus :D Jo a chtěl bych nejvíc poděkovat Otíkovi, kterej nás na LANku poslal a umožnil nám tak uhrát třetí místo!