Přejít k hlavnímu obsahu

Problém mezi ESL a Authority Gaming vyřešen?

31. 8. 2010 | 03:56 Counter Strike 1.6
Slovenská větev ESL se dnes vyjádřila k problému, který se vyskytl mezi nimi a hráči Authority Gaming. Následující řádky jsou úryvky z článku, který dle mého názoru dělá z plejerů ještě větší idioty než předtím.Bývalý slovenský premiér Robert Fico svým zdvihnutým ukazovákem vévodí celému článku, který se zajímá o problematiku slovenské IEM5 kvalifikace. Kdo za to tedy může? Admin tým, nebo neschopnost hráčů Authority Gaming přihlásit se?
Výchozí obrázek

Slovenská větev ESL se dnes vyjádřila k problému, který se vyskytl mezi nimi a hráči Authority Gaming. Následující řádky jsou úryvky z článku, který dle mého názoru dělá z plejerů ještě větší idioty než předtím.

Bývalý slovenský premiér Robert Fico svým zdvihnutým ukazovákem vévodí celému článku, který se zajímá o problematiku slovenské IEM5 kvalifikace. Kdo za to tedy může? Admin tým, nebo neschopnost hráčů Authority Gaming přihlásit se?

"Je nám veľmi ľúto, že musíme zverejniť reakciu na tento spor takouto formou, no také hádzanie špiny na adminov ESL nepamätáme od čias MCho a ENC v Čechách. Preto sme sa rozhodli zverejniť túto reakciu.

Terajšia zostava tímu (A-G) bola oficiálne potvrdená, ako tím práve prostredníctvom novinky na istom českom portále (PLAYzone.cz) 24/08/10. Čo je stále 5 dní na registráciu. Z tohoto nám jasne vyplýva, že tím mal 4 dni na registráciu.

No ako inak, naskytol sa tu problém, ejha, tím Authority Gaming je na ESL zablokovaný. Plus veľký iniciátor tohoto problému (asi ešte neprekusol, že sme mu pred rokom nedovolili hrať za eSubu na IEM), StaN má status tzv. "incative", takže nemôže hrať, až o 5 dní.

Benq1 ma spamuje, že oni majú pravdu, lebo im nešiel internet. Tak sa pýtam ! V celej Budapešti nemajú internet ? Stačí ísť za adminom a poprosiť ho, aby Vám pustil net, prípadne to skúsiť cez steam prehliadač alebo, pri najhoršom, dať 500 forintov za internet caffé a registrovať sa, no nie...im sa to nechcelo, veď načo. Sám admin im písal, nech sa zaregistrujú, on nás tam pretlačí. Tak ja Vám vravím nie, až o rok...aj keď si osobne myslím, bez urážky, že o rok bude každý z Vás v inom tíme a niektorý "prestanú hrať, ale nadobro"...

Počet slotov znamená, počet tímov, ktoré sa môžu registrovať do kvalifikácie a následne budú vybrané. Koniec registrácie, je hádam každému jasný, no pre StaNa - Je to vtedy, keď sa skončí registrácia do turnaja.

Preto sme sa rozhodli, aby kvalifikácia prebiehala bez problémov, že necháme registrácie otvorené. Čo znamená, že turnaj bude vygenerovaný len na toľko slotov, koľko je tímov, tj. ak je registrovaných 17-31 tímov, nuž smola...bude turnaj len pre 16 tímov, ktoré vyberie admin tím."

- Veškerý text, který je kurzívou, je převzat ze stránek slovenské ESL. Originální článek, se screeny a historií z různých chatů naleznete v oficiálním článku. -

Co na to říkáte vy? Jaký máte názor na chod slovenské ESL? Z blízkých zdrojů se k nám doneslo, že problémy slovenské ESL, zejména jejího odpovědného vedoucího, bude řešit hlavní admin tým v čele s německým adminem Core-m.

Zdroj: ESL