Přejít k hlavnímu obsahu

INSOMNIA míří do eXtatus

31. 8. 2010 | 18:26 Counter Strike 1.6
Česká organizace eXtatus se po pouhém měsíci ocitá opět ve vodách CS 1.6. Do týmu přichází celek doposud známý jako INSOMNIA.
Výchozí obrázek

Česká organizace eXtatus se po pouhém měsíci ocitá opět ve vodách CS 1.6. Do týmu přichází celek doposud známý jako INSOMNIA.

POPISEK OBRAZKU
Petr "ptex" Tomášek na WCG 2010

Po neúspěšném Quietus Day se organizace eXtatus otřásla v základech. Sestava okolo Davida "berry" Mesteka se rozhodla opustit své chlebodárce a zkusit štěstí někde jinde. Hráči tento krok odůvodnili tím, že si nerozuměli s manažerem klanu.

Vedení týmu se ale muselo delší dobu rozhlížet po scéně, komu by rádi dali šanci prezentovat jméno eXtatus. Nabízelo se pár variant, ovšem nejvíce se vedení snažilo získat tým Anonymních Alkoholiků, resp. tým INSOMNIA.

Petr "ptex" Tomášek, hlava obou klanů, se společně se svými dvěma českými spoluhráči uprostřed prázdnin rozhodli, že skončí své působení v česko-slovenském týmu Anonymní Alkoholici a místo toho dají šanci týmu INSOMIA, která na prázdninovém LanCraftu uhrála druhé a na Quietus Day třetí místo.

První náznaky spolupráce už ale vyšli na světlo tento víkend, to když se hráči Anonymních Alkoholiků domluvili na tom, že reprezentace eXtatus na WCG vyústí v přechod týmu INSOMNIA pod přední českou organizaci.

Kapitán týmu, Petr "ptex" Tomášek se k přestupu vyslovil následovně, "Jsme rádi, že se našel aspoň někdo, kdo se s námi snažil jednat narovinu. Barnyho tak nějak známe a ujasněním pár věcí zmizely jakkékoliv překážky k přestupu do eXtatus. Teď už jen zbývá střílet hlavy a já doufám, že se nám to bude dařit i nadále stejně jako to bylo v minulosti pod tagem INSOMNIE."

Sestava eXtatus

{#Česká Republika} Petr "ptex" Tomášek
{#Česká Republika} Jan "Superstar" Růžek
{#Česká Republika} Petr "ppk" Šimák
{#Česká Republika} Jaroslav "seth" Šimák
{#Česká Republika} Milan "e-Xite" Kubovec

{#Česká Republika} Lukáš "anthrax" Ludvík - záskok

Tým se chystá odehrát IEM5 i GIGABYTE kvalifikaci prozatím se záskokem v podobě Lukáše "anthrax" Ludvíka, který nahradí Jana "Superstar" Růžka. Ten odcestoval na nějaký čas za moře do USA.

Zdroj: eXtatus