Přejít k hlavnímu obsahu

Archiv z víkendového WCG

1. 9. 2010 | 13:15 Všechny hry
Víkend na našem portále jednoznačně patřil česko-slovenské World Cyber Games kvalifikaci, kterou v Brně hostila herna Velký Špalíček.Náš pohotový moderátor Jiří "mullDie" Čipera se společně s dalšími kolegy postaral o rozhovory a vstupy ze sobotní akce. Někteří z vás určitě vše sledovali poctivě online, ale najdou se i tací, kteří neměli čas a rádi by se na to podívali ze záznamu.
Výchozí obrázek

Víkend na našem portále jednoznačně patřil česko-slovenské World Cyber Games kvalifikaci, kterou v Brně hostila herna Velký Špalíček.

Náš pohotový moderátor Jiří "mullDie" Čipera se společně s dalšími kolegy postaral o rozhovory a vstupy ze sobotní akce. Někteří z vás určitě vše sledovali poctivě online, ale najdou se i tací, kteří neměli čas a rádi by se na to podívali ze záznamu.

Všechny záznamy nyní naleznete v našem archivu, od uvítání, přes první mildovo zprávy až po závěrečné hodnocení a ukoneční turnaje. Podívejte se tedy na vše a řekněte nám, co se vám líbilo, co se nelíbilo a co bysme měli do příště upravit.