Přejít k hlavnímu obsahu

Navýšení cen do INTEL Ligy při dosažení 50 týmů

3. 9. 2010 | 16:56 Counter Strike: Source
INTEL Counter-Strike: Source liga se nezadržitelně blíží a registrace končí už za necelé tři dny. Dosud jsme oznámili pouze ceny pro první a druhé místo, o třetím místě jsme dosud pouze jednali.K procesorům INTEL Core jsme dostali podporu pro třetí místo od společnosti SteelSeries. Společně se SteelSeries jsme se rozhodli nastavit hodnotu ceny za třetí místo na základě počtu přihlášených týmů.
Výchozí obrázek

INTEL Counter-Strike: Source liga se nezadržitelně blíží a registrace končí už za necelé tři dny. Dosud jsme oznámili pouze ceny pro první a druhé místo, o třetím místě jsme dosud pouze jednali.

K procesorům INTEL Core jsme dostali podporu pro třetí místo od společnosti SteelSeries. Společně se SteelSeries jsme se rozhodli nastavit hodnotu ceny za třetí místo na základě počtu přihlášených týmů.

V současnosti, je do INTEL CS:Source Ligy přihlášeno již 45 týmů (pokud počítáme dva nepotvrzené a také pozvané týmy). V případě, že bude dosaženo mety 50 registrovaných, budou ceny za třetí místo navýšeny z 5x SteelSeries Kinzu na 5x SteelSeries Siberia v2 White (recenzi čtěte zde).

Intel Core i3     Intel Logo     Intel Core i5

Ceny v INTEL Counter-Strike: Source lize 2010

1. místo - 5x Procesor INTEL Core i5 nové generace
2. místo - 5x Procesor INTEL Core i3 nové generace
3. místo - Ceny od společnosti SteelSeries

DALŠÍ INFORMACE A REGISTRACE

O společnosti Intel

Intel je světovým lídrem v oboru počítačových inovací. Společnost navrhuje a vyrábí technologie potřebné ve většině elektronických zařízeních.