Přejít k hlavnímu obsahu

SEC: eSuba prohrává, hakki postupuje

3. 9. 2010 | 16:56 Counter Strike 1.6
Český tým eSuba prohrává svůj jediný zápas na Samsung Euro Championship s SK Gaming a končí tak své "putování" na evropském turnaji.Esuba načala zápas opravdu skvělým tempem, podařilo se jim získat první kolo, čímž si dobili menší náskok. Za stavu 6-1 ale začali SK Gaming hrát svou hru a dařilo se jim odvracet útoky nejlepšího českého týmu. Esuba v polovině tuscana prohrávali 7-8 a i samotní Švédové se divili, s čím na ně "naši" vyrukovali.
Výchozí obrázek

Český tým eSuba prohrává svůj jediný zápas na Samsung Euro Championship s SK Gaming a končí tak své "putování" na evropském turnaji.

Esuba načala zápas opravdu skvělým tempem, podařilo se jim získat první kolo, čímž si dobili menší náskok. Za stavu 6-1 ale začali SK Gaming hrát svou hru a dařilo se jim odvracet útoky nejlepšího českého týmu. Esuba v polovině tuscana prohrávali 7-8 a i samotní Švédové se divili, s čím na ně "naši" vyrukovali.

Po změně stran nadále pokračovalo "střídající" se tempo. Jednou zvítězili SK, podruhé eSuba. Samotní hráči po zápasu řekli, že mohli tuscan vyhrát a bohužel si to "podělali" pár koly, které měli vyhrát.

Konečných 16-12 ale prokázalo, že kdyby eSuba vyhrávala zásadní důležitá kola, mohla vyhrát a mít tak šanci na postup.

Inferno pak bylo v hlavní režiji švédských hráčů, kteří nenechali eSuba žádnou šanci. Prohraných 16-7 nakonec ukončilo infernovské trápení.

hakkiJr pojede i zítra

Slovenský jezdec dnes odjel své zápasy a podle jeho vlastních slov se mu více než zadařilo. Všechny informace o hakkiJr naleznete na stránkách tmn.trackmania.sk, které spravuje jeho otec, hakkiSr.