Přejít k hlavnímu obsahu

SEC: SK Gaming vítězí!

4. 9. 2010 | 17:33 Counter Strike 1.6
Samsung Euro Championship má za sebou první hrací den a už jsou známy čtyři semifinálové týmy. Nečekaně se mezi nejlepší kvartet dostaly severské týmy.4.9. 2010 17:11 Švédští SK Gaming poráží ve finále Mortal Team Work a vítězí na evropském šampionátu.SK Gaming, vítězové Samsung Euro Championship
Výchozí obrázek

Samsung Euro Championship má za sebou první hrací den a už jsou známy čtyři semifinálové týmy. Nečekaně se mezi nejlepší kvartet dostaly severské týmy.

4.9. 2010 17:11 Švédští SK Gaming poráží ve finále Mortal Team Work a vítězí na evropském šampionátu.


SK Gaming, vítězové Samsung Euro Championship

4.9. 2010 14:52 Power Gaming sráží norské Online Kingdom 2-0 a končí na třetím místě Samsung Euro Championship.

4.9. 2010 12:34 SK Gaming a Mortal Team Work se dostali do finále Samsung Euro Championship poté, když své dnešní soupeře totálně rozložili. Power Gaming se utkají s Online Kingdom v zápase o třetí místo.

SK Gaming, Mortal Team Work, Online Kingdom a Power Gaming utnuli všechny šance reprezentací, které jsou položeny níže než je Jutský poloostov. Turnaj bychom tak mohli přejmenovat na Samsung Nordic Championship a určitě nebudu sám, komu se tento název jednoho z největších turnajů letošního roku, zalíbí.

Švédští SK Gaming postoupili do semifinále poté, co porazili naše zástupce, tým eSuba. I přes velkou snahu českých hráčů se jim nepodařilo vyhrát a nejen oni se museli rozloučit s SEC už dnes.


eSuba proti SK Gaming

Po český bok se zařadí i domácí Team Alternate, francouzští Millenium a rumunští The Elder Gods. Německá sestava se s náhradou v podobě Christphera "cash" Steena snažila přejít přes norské Online Kingdom, ale ti předvedli především díky skvělému výkonu Martina "hellzerk" Solbakkena opravdu skvělou hru.

Finští Power Gaming porazili francouzské Millenium ve stejnou dobu, kdy na prvním serveru bojovali hráči eSuby a SK Gaming. Finové své soupeře řádně přejeli a Millenium tak alespoň měli čas užít si pití na hotelu ve večerních hodinách. I nyní, kdy píši tento článek (4.9. 2010 1:25), se překřikují z oken s německými adminy.

Nakonec tým The Elder Gods z Rumunska nestačili na druhé největší favority turnaje, dánské Mortal Team Work. Do semifinále se tak dostala čistě severská čtyřka a i to je nám důkazem, že nordické týmy patří k těm nejlepším na celém světě.

Zápasy na sobotu

{#Švédsko} SK Gaming0vs.0Power Gaming {#Finsko}4.9. 2010 10:00 Sázky & HLTV
{#Dánsko} Mortal Team Work0vs.0Online Kingdom {#Norsko}4.9. 2010 10:00Sázky & HLTV

Po celý den vás budu informovat a zásobovat novými informacemi z průběhu turnaje. Nevím, jestli se dostanu do "arény" kde se hraje CS, neboť admini tyto místa vyhrazují pouze členům týmu.