Přejít k hlavnímu obsahu

Suicide pozastavují činnost

5. 9. 2010 | 15:01 Všechny hry
Česká organizace Suicide pozastavuje na kratší dobu celou svou činnost. Důvodem jsou prý různé čistky ve vedení klanu.Tomáš Holúbek, známější pod nickem FloweR, se o Suicide stará od úplného začátku a vždy si dokázal k sobě vzít takové lidi, se kterými se mu nejenže pracovalo dobře, ale také s nimi vytáhl jméno Suicide na světla českých ramp. Do budoucna by se měl v týmu realizovat i Vojtěch "Kazdy" Kazda, kterého známe spíše z BW Gaming a Jan "Herodes" Holub, který se delší dobu snažil starat o Fighters Quild.
Výchozí obrázek

Česká organizace Suicide pozastavuje na kratší dobu celou svou činnost. Důvodem jsou prý různé čistky ve vedení klanu.

Tomáš Holúbek, známější pod nickem FloweR, se o Suicide stará od úplného začátku a vždy si dokázal k sobě vzít takové lidi, se kterými se mu nejenže pracovalo dobře, ale také s nimi vytáhl jméno Suicide na světla českých ramp. Do budoucna by se měl v týmu realizovat i Vojtěch "Kazdy" Kazda, kterého známe spíše z BW Gaming a Jan "Herodes" Holub, který se delší dobu snažil starat o Fighters Quild.

"Celek Suicide z důvodu kompletní rekonstrukce týmy pozastavuje funkčnost webové prezentace včetně. V týmu proběhnou i menší čistky, o kterých Vás budeme informovat přes tuto primitivní stránku. Do celku Suicide zamíří zcela nové tváře a mnoho dalších příjemných změn. O těchto věcech budete informováni" - Oficiální znění na stránkách klanu.

Suicide se od nové éry budou opírat především o Heroes of Newerth sestavu, dále pak o Counter Strike 1.6 a Source sekce, tým budou reprezentovat i sestavy her Call of Duty 2 a 4.

 

Zdroj: Suicide