Přejít k hlavnímu obsahu

INTEL Liga - Harmonogram a mapy pro ligu

6. 9. 2010 | 13:47 Counter Strike: Source
Dnešní informace se jako jedna z prvních netýká kvalifikace do INTEL Counter-Strike: Source ligy, ale už samotné ligy, pro kterou jsme se rozhodli provést pár změn.Systém ligyUž dříve jsme ohlásili, že liga bude složena ze tří divizí po 8 týmech. Na základě registrací jsme se rozhodli toto číslo upravit na tři divize po 10 týmech. Přehledněji si vše můžete prohlédnout přímo v grafickém znázornění.
Výchozí obrázek

Dnešní informace se jako jedna z prvních netýká kvalifikace do INTEL Counter-Strike: Source ligy, ale už samotné ligy, pro kterou jsme se rozhodli provést pár změn.

Systém ligy

Už dříve jsme ohlásili, že liga bude složena ze tří divizí po 8 týmech. Na základě registrací jsme se rozhodli toto číslo upravit na tři divize po 10 týmech. Přehledněji si vše můžete prohlédnout přímo v grafickém znázornění.

Hrané mapy a harmonogram

5. 10. de_train
12. 10. de_dust2
19. 10. de_nuke
26. 10. de_tuscan
2. 11. de_inferno
9. 11. de_train
16. 11. de_dust2
23. 11. de_nuke
30. 11. de_tuscan

12. 12. Končí základní část

Abychom ulehčili týmům trénink, rozhodli jsme se respektovat pořadí map, které používají shodně EPS Nordic a EPS Germany (obě země včetně EAS). Týmy tak nebudou mít sebemenší problémy sehnat dostatek tréninkových partnerů na každé kolo ligy.

Otazník neustále visí nad mapou de_tuscan, která v současnosti není způsobilá pro kompetitivní hrání, jsme si ovšem téměř jisti, že do konce října již bude opravena.

Intel Core i3     Intel Logo     Intel Core i5

Nezapomeňte, uzávěrka registrací je již dnes večer, nepropásněte možnost stát se se svým týmem součástí největší ligové soutěže v Čechách i na Slovensku. Zatím je přihlášeno 51 týmů.