Přejít k hlavnímu obsahu

SEC: Snkrjan čtvrtý, hakkiJr pátý

Český FIFA hráč Jan "Snkrjan" Šenkýř a Erik "hakkiJr" Leštach, slovenský jezdec TrackMania Nations, postupují dál svými turnaji.4.9. 2010 17:07 HakkiJr právě dohrál finálový zápas LB a končí na celkovém pátém místě. Do grandfinále postoupilo duo Pezi-Frostbeaule.4.9. 2010 14:48 Snkrjan prohrává s Piem 4-3 a 4-1 a končí v turnaji Samsung Euro Championship na krásném čtvrtém místě. HakkiJr prohrál společně se svým týmovým kolegou zápas WB a putují tak do finále LB.
Výchozí obrázek

Český FIFA hráč Jan "Snkrjan" Šenkýř a Erik "hakkiJr" Leštach, slovenský jezdec TrackMania Nations, postupují dál svými turnaji.

4.9. 2010 17:07 HakkiJr právě dohrál finálový zápas LB a končí na celkovém pátém místě. Do grandfinále postoupilo duo Pezi-Frostbeaule.

4.9. 2010 14:48 Snkrjan prohrává s Piem 4-3 a 4-1 a končí v turnaji Samsung Euro Championship na krásném čtvrtém místě. HakkiJr prohrál společně se svým týmovým kolegou zápas WB a putují tak do finále LB.

4.9. 2010 13:08 Honza poráží dvakrát rumunského hráče Drag0n a postupuje do finále LB.

POPISEK OBRAZKU
Snkrjan na SEC

Prvně jmenovaný hráč před chvílí porazil anglického hráče Chrise "ChrissB" Bullarda, když v zápase hraném na dvě vítězství urval oba dva zápasy. První sice skončil až v prodloužení, když Angličan stihl v 70. minutě srovnat, ale další čtyři góly do sítě Brazílie znamenali přesun prvního bodu na stranu českého reprezentanta.

Druhému zápasu dominoval opět Snkrjan a vítězstvím 3-0 postoupil do semifinále LB, kde se utká s rumunským Drag0nem.

Hakki dnes ráno předvedl opravdu skvělou jízdu; společně se svým kamarádem z Rakouska Pezzim dominoval rannímu rozjezdu, kde se utkala širší špička evropské TMN. Vedle norského Bergiho se ještě na serveru proháněl dánský Munkeholm, ovšem slovensko-rakouská dvojice se dokázala dostat do čela, ale ke konci se začal čím dál tím více prosazovat norský hráč, jenž nakonec dokázal postoupit.

Před hakkim je nyní finále WB, odkud je to už jen kousek k vytouženému grandfinále, kde už půjde o tisíce.