Přejít k hlavnímu obsahu

INTEL CS:Source liga odstartuje v září

11. 8. 2010 | 19:21 Counter Strike: Source
Praha, 11. srpna 2010 - I hráči Counter-Strike: Source se konečně dočkali. Portál PLAYzone.cz a gigant INTEL uspořádají první sezónu INTEL Counter-Strike: Source ligy na podzim tohoto roku.INTEL Counter-Strike: Source Liga bude mít podobnou strukturu jako ligy, které si už mnoho Counter-Strike: Source hráčů vyzkoušelo. Bude rozdělena do několika kategorií podle úrovně účastníků. Předpokládaná struktura je prozatím plánována na 3 ligy po deseti týmech, dohromady tedy 30 celků.
Výchozí obrázek

Praha, 11. srpna 2010 - I hráči Counter-Strike: Source se konečně dočkali. Portál PLAYzone.cz a gigant INTEL uspořádají první sezónu INTEL Counter-Strike: Source ligy na podzim tohoto roku.

INTEL Counter-Strike: Source Liga bude mít podobnou strukturu jako ligy, které si už mnoho Counter-Strike: Source hráčů vyzkoušelo. Bude rozdělena do několika kategorií podle úrovně účastníků. Předpokládaná struktura je prozatím plánována na 3 ligy po deseti týmech, dohromady tedy 30 celků.

V současnosti běží registrace do kvalifikačního turnaje. Pokud chcete hrát se svým týmem ligu, nezapomeňte se co nejdříve přihlásit.

DALŠÍ INFORMACE A REGISTRACE

Diskuse o konkrétní podobě některých aspektů ligy stále probíhají, v současnosti například zvažujeme několik možností kvalifikace a restrikce soupisek. Chtěli bychom poprosit všechny hráče Counter-Strike: Source, kteří si myslí, že mají k tomuto tématu co říct, aby napsali hlavnímu administrátorovi Counter-Strike:Source zde na PLAYzone.cz. K dispozici jsou také komentáře přímo pod článkem.

Intel Core i3     Intel Logo     Intel Core i5

O společnosti Intel

Intel je světovým lídrem v oboru počítačových inovací. Společnost navrhuje a vyrábí technologie potřebné ve většině elektronických zařízeních.

PLAYzone.cz admin tým